Torsdag

God morgon! Sitter här hos jesper och lyssnar på musik och väntar på att håret ska torka så jag kan fixa det. Ska dra och jobba sen också och sen är jag och jesper bjudna på middag hos min pappa så vi åker dit efter att vi slutat jobbet.. lite skämmit kanske men det blir nog cool. hihih.. Valborg imorgon, Vafan händer? Sjukt segt att ingen vet ngt. fasen! men nu ska jag fixa mig puss och kram.


lista

Första du gör på morgonen: Kollar mobilen efter klockan och läser sms.
Frukost: Äter inte frukost
Avgudar: Mina närmsta vänner!
Färg: Svart.
Mat: Korvstroganoff
Kamera: vetefan vad den heter
Skor: Sommar skor.
Dricker: cola
Beroende: av Musik
Semester: Tidigar : Grekland lätt.. Vill: road trip genom arizona.
Önskar mig: Ett bra jävla jobb men sjukt mycket pengar på kontot!
Borde: Sluta vara så snäll mot människor som inte förtjänar det.
Vill: få upp kontakten med dom flesta gamla vänner.
Värsta som finns: Själviska och respektlösa människor.
Drink: Redbull vodka!
Hemlighet: Har för många.
Dåld talang: Kysser bra.
Rädd för: Mörkret
Mobil: samsung touch
Dålig på: Att hålla käften när det gäller
Musik: Lyssnar på allt möjligt!
Personlighet: fnittrig, snäll, rolig och bränd.

uppdate

Hejhej, har inte skrivit på länge. Men pallar inte, Har typ bara jobbat och vart i skogås. :)

Igår var jag ledig från jobbet för jag skulle vaccinera tequila. Jesper kom hem vid 10 och väntade tills jag fixade klart mig sen så åkte vi till hagsätra och vaccinerade henne sen drog vi till morsan och lämnade av henne. plockade upp emma på vägen så åkte vi ner till huddinge för emma skulle handla kläder, Roligaste shopping rundan tror jag, jesper är så störd. gick runt och as garva hahah.. Sen drog vi till martin olsson och handlade lite skit och sen till skogås och började festa typ. Blev kalas full innan vi skulle dra till garaget så jag och emma låg kvar i sängen medans alla åkte dit, jag gick och spydde som en idiot och sen åkte vi också till garaget, haha.. Vi var där ett bra tag, körde charader och söp vidare tills jesper blev hungrig då drog ett par till donken och jag bylund och sofie tog en annan taxi hit fast sofie drog hem, så satt jag och bylund och snackade massor och sen städade vi lite och sen kom jesper med 50 cheeseburgare.. förstår itne, hela skylskåpet är fullt med hamburgaer nu ahhaha... iaf alla somnade så jag och bylund gick in i sovrummet och kollade på ngn film sen somnade jagoch då hade han dragit:P

IDag blir det iaf disco bowling med hela gänget för leo fyller år idag :)

<333333

 

 

 


blää

Heeey.. sitter här och lyssnar på depp rapp.. Kom tillbaka till visättra igår, har inte vart hemma sen i torsdags.
Jesper åkte och hämtade tequila vid 10 i fredags sen drog jag hem till honom efter jobbet. Han hade tequila i fredags på ngn grill fest medans jag var och röjde satan med några grabbar från jobbet. kom inramlandes hos jesper vid 5 typ på morgonen så började jag och emma härja haha ! :) och i lördags var vi först hos jesper med massa polare sen drog vi till trångsund hem till simon där även hunden fick hänga med så vi satt och drack lite och chillade. Pallade inte kröka hårt eftersom jag hade hunden med mig. Sen drog vi ett helt gäng till jesper igen, så drog jag och jesper med hagge till donken och köpte 30 cheeseburgare haha! tok idioter! :) i söndags så chillade vi bara, jag lagade mat till emma och jesper som blev äcklig enligt mig, Men dom tyckte det var gott så det är väll huvudsaken..

Skulle ha jobbat idag igentligen men det hände lite saker igår kväll, satt och grät i 3 timmar pga en sak så orkade verkligen inte dra idag för det har ngt med jobbet att göra,. ska träffa personen idag efter han slutat och snacka lite till idag om det. Fan jävla piss helvete!

Ska iaf snart till stan med sandra och hundarna och gå en mysig promenad, :)<3

Passar så bra in nu <3


Tjenixen

Sitter här och lyssnar på musik och väntar på min lilla ems pems! Vi ska typ dra en lång promenad och sen blir det väll tv:) Har precis lagat mat till familjen, Korv i ugn eller vad det heter, jag är Grym!

Sov i skogås inatt pga en grej, emma sov där också så vi åkte tillsammans till jobbet idag!:) Vi drog dock vid 11 för att dra till um för rutinkoll, :P Lunchade på bästaste castello också!

Juste! På Valborg firar jag och emma 10 års vänskap och 1 års vänskap utan att glida ifrån varann! Helt sjukt att vi umgåts nu typ varje dag i ett år utan att slå ihjäl varandra! Hoppas det håller förevigt min finaste vän! E:t Som jag har tatuerat in på benet kommer alltid stå för dig mitt hjärta! :D

<3




Mjusik

Hej igen.. Suger att blogga. fett tråkigt! Har vart i skogås hela veckan och jobbat. Igår var jag dock här efter jobbet först med andre och ahns tjejkompis hund och tequila, sen så var jag med rod och robert lagade mat till dom osv, spagetti carbonara eller vafan det heter. Sen körde dom mig till skogås. skulle igentligen jobbat till 9 idag men ändrade planer, så ska hoppa in i en dusch sen ska jag och emma möta bea typ:) pöss

 


uppdate

Tjeena, sjukt länge sen jag skrev :P har inte orkat & har typ intye vart hemma, Har jobbat och vart i skogås typ. Kryssningen förra fredagen var lätt den roligaste någonsin! Fyfan vad kul jag hade! Träffade massa nytt folk både girls and boys, umgås med dom typ varje dag! så jävla sköna människor!:D Nu ska jag ta mitt pick och pack och hundens pick och pack sen ska jag röra mig tillbaka till skogås, Kommer edock vara ensam i en killes lägenhet medans han festar men det gör ingenting, fick ju nycklarna till hans lägenhet för några dagar sen så ska lägga mig och kolla film med hunden och försöka bli frisk. Men nu måste jag gå. puss och kram!


RSS 2.0