underbara fredag

Äntligen fredag :) Fyfan vad den här veckan har gått snabbt alltså! helt sjuukt! Allas lov bara gled förbi! Gick ju och mötte emma igår och sen drog vi hit. snackade, kollade på youtubeklipp och kollade på ngn film poå tv som hette trekant som vi höll på dö av garv alltså haha! Sen somnade vi. Läskigt som fan när jag vaknade idag så var emma borta! Jag visste ju att hon skulle åka och handla ny jacka vid tio men jag brukar alltid vakna när hon drar. Men inte idag:) Vaknade och fick syn på ett sms som var lite coolt. ^^ " Wow var det lika bra för dig som för mig? Vilken dröm asså.. Vaknade fan svettig " Jag dog en liten bit inombords av skratt när jag läste messet! haha! tur att man har sånna trevliga killkompisar som drömmer hett om mig på nätterna! ^^

Idag vet jag inte vad jag ska göra. Eller jo jag ska hinka, men vet itne vart än. Men det ordnar sig. Vill träffa baby också men hinner fan itne! Får ta det imorgon eller på söndag.:( <3 hoppas han inte har föör ont i tungan nu !(a)


-

Faktist så saknar jag min baby precis nu.. Men nu ska jag möta emma :'D min babe <3:)

-

God kväll!:P Drog in till stan och mötte min vän. Drog till skanstull och tvingade han att pierca sig i tungan ;) Så HETT!:D så nu har min lilla babe det också :) Vi var väll i några timmar sen gick vi skilda vägar. höhö. Tog tåget till älvsjö där sandra och david plockade upp mig Sen åkte vi till visättra och så möttes vi vid ängarna med hundarna.:) Lägger ut en video sen på när han piercar sig. var ju tvungen att filma ;)

Learn from the past. And do better in the futur!

Hellu igen. Vet att det vart depp inlägg nu.. Men så är fallet. ^^ Emma och jag mötte bea i älvsjö och tog sällskap till trånkan. Väl där gick vi in och handlade allt som skulle vara till maten och sen gick vi hem. Vi fick igentligen inte hjälpa till men det gjorde vi ändå :) och sen spelade vi kort tills maten var klar. Mogge och hans bror hade redan ätit så det belv bara vi brudar :) satt och snackade och skrattade massor. hur mysigt som helst! :) Efter maten spelade vi kort, kollade på bebiskläderna dom har och sen satt vi alla och fikade i köket och skrattade en hel del! Älskar verkligen micke! han är så jävla skön!:D Emma och jag tog tåget hem och nu sitter jag bara och chillar. Har dock varit hemma i en timma typ :)


if you know where are you then ?

Shoooooooooooooooo! Eller ngt, hihi.. Igår drog vi till haninge och drack lite. Alltså jag och emma. Sen med sista tåget åkte vi hem. i Farsta strand hoppade min vän på och åkte med oss hem. Vi chillade här hos mig sen somnade jag emma och han i sängen! Det var fett mysigt. haha.

Kom nyss in från att ha vart och mött min väns vän, Och hälsat på honom. Sen åkte dom. Nu ska jag och emma börja fixa oss lite, för vi är bjudna på middag hemma hos bea och mogge :) Tacos blir det:D yeei!:D Tequila ska självklart med också :)

Om jag visste vad du tänkte på, så skulle jag förstå! Men du måste förstå att det är inte lätt för mig att förstå när vi aldrig pratar. tänker du ens på mig ? Isånafall varfan ringer du inte för.. är så trött på dig nu.. Det har gått fucking 18 år och du blir bara sämre och sämre. Denna gången är det fan inte min tur att höra av mig. utan DU! Och jag ska nog tatuera över min tatuering som står för dig. Idiot! Hoppas du ser det här Pappa!



Sitting here alone with my memories
Staring at a picture of you and me
They say I look fine but if walls could talk
They'd tell you all about how much I break apart
I think we were right but we did it wrong
Ever since you left me I just can't go on
No, I can’t even read the news today
'Cause everything reminds me of yesterday

you and me against the world

Trodde det skulle funka skit bra mellan oss som vänner. Men eftersom att vi aldrig har vart vänner tidigare blir allting så fel. Jag orkar inte längre hålla på bråka med dig. Och det är därför jag tar avstånd från dig nu! Jag vill jätte gärna messa dig eller ringa, men någonting inom mig säger stop. Ochjag hoppas verkligen att det går över nu och att jag kan fortsätta på egen hand. Du har alltid Tagit emot mig när jag hållt på falla! Men nu känner jag mig stark och kan stå på egna ben! Jag gör inte detta för bara min skull. utan för dig också! Du ska få leva ditt liv utan att någon idiot som mig ska stå i vägen! du vet att jag älskar dig, men nu släpper jag taget!

" you and me against the world "

<3

Let the music take you to another galaxy

Hellu. Idag är jag på värsta humöret. vaknade verkligen på fel sida.. Så idah kommer jag inte att vara trevlig. Humöret blev inte bättre av att vädret är kefft & att min vän började jiddra på sms direkt när jag vaknade.. Gah!

Igår mötte jag jessica en stund stod och snackade i porten och tog en cigg. sen gick jag hem och gav voffie mat och gick och mötte pattek. Vi tog en promenad runt bk. Sjukt länge sen jag var där. och sjukt länge sen jag träffade honom. Vi drog sen upp mot visättra igen jag mötte upp emma och han drog till Fritidsgården. vi drog hem och lämnade hunden mötte carlos sen drog vi också dit. Rätt trevligt att kolla på att pojkar som aktiverar sig. haha ! jessica kom dit. sen Noras också!:) Men hon drog lika snabbt. vid halv 10 drog jag och emma hit, vi kollade på tv sen drog hon och jag somnade!:) idag skulle jag hängt med emma och hennes mor tll stan. men eftersom jag är en häxa idag så väntar jag kvar här annars får jag utbrott ! ska färga håret idag, emma också :D Visa bild sen!:)

Hellu..

.. Har sjuktligt ont i magen. Värsta magkatarren så jag mår illa! igår kom ju min vän hit. jag och emma käkade och sen hoppade jag in i duschen. Sen låg jag och emma åh kollade på tv medans han satt vid datorn och La in låtar på sin ipod. Emma drog och jag satt mig vid datorn,. sen somnade vi typ vid halv 12. :) idag vaknade vi vid typ 6 Eller han var redan vaken & låg och glodde på mig. hate it! sen hade jag ju itne ens chans att somna om så jag har vart vaken sen dess. och nu börjar jag bli rktigt sliten. Min vän har iallfall nydligen gått till tåget. Och jag ska nog läga mig och hoppas på att somna :) Vet ej vad som händer idag. Får se.:)

Liam min syster son! Saknar er!<3

Life Is Just A Definition Of All The Shit And Fun You Gonna Experience Let´s Start Living !

God kväll! Värk i huvudet och känns som att jag sväljer en sten varje gång jag sväljer. gör sjukt ont. Igår kom dennis, stoffe och kim och hämtade oss untaför emma. Vi drog till hamringe till lokalen som dennis hade hyrt. Galet kul där. Iallafall det jag kommer ihåg. Patric och sofia kom dit en stund och sandra och david också en snabbis. Träffade även lången som kom förbi och det var sjukt kul :) länge sen som fan.. :D Dock lite trist att en muppjävel anklagar mig för att ha snott en väska.. Som vanligt hahah! han måste hata mig :D<3 ringde Iallafall upp dennis och bad han förklara för honom att jag inte tagit väskan eftersom jag var med lalle efter att alla hade gått. hamnade en djup disktion eller hur fan det stavas och att vi liftade med dom till tumba.. Väl i tumba var vi påväg till tåget. Kom en moppe med två små pojkar på från södertälje som vi liftade med till flempan. hahahah måste ha sett galet roligt ut emma mellan förarens ben och sen jag bakom honom och en annan kille längst bak. Sjukt jävla kul skrattade som fan hela vägen hem :D

Nu har jag och emma precis kollat på "nothing to lose" Sjukt bra film. Väntar på bakis käk. Kebabtallrik som vi ska dela på. Och min Fina vän är på väg hit igen :)

Life Is Just A Definition Of All The Shit And Fun You Gonna Experience Let´s Start Living !

svar till anonym

Svar till anonym om hur det går med gudbarnet! :
Jorå det går jätte bra!:) nu är hon gudomligt stor! Inte lång tid kvar innan lillen dyker upp.:D Dom har även kollat vilket kön det är, och det blir en kille :) Visste det hela tiden.. hihi.. Var med henne igår faktist, hon och hennes kille samt hennes tvilling och jag var barnvakt till deras storesysters son theodor som är 3 år!:) Riktigt kul!:)

Bea den 15 okt :)


Igår var vi som sagt barnvakt, när mark kom hem gick jag och emma till mig och hämtade mitt legg sen så mötte vi upp en vän och tog taxi till macken och handlade cigg och cola. Efter det åkte vi hem och la oss och kollade på film.. igen.. Hemma hos theodor och dom kollade vi på 4 filmer. Först oliver och gänget, sen tingeling, sen surf up och sen ngn vuxen film när theo hade somnat. Och här hemma såg vi på Familjen är värst, hahha så jävla bra!:D och ghostrider ni vet han som kör bågen ;D Sen låg vi och snackade och snackade med min bror och katta :P jag och emma deckade vid halv 7 och min vän var vaken hela tiden.  vid 9 vände jag mig och min vän utbrister klockan är två och jag flyger upp och kollar på mobilen, hahah rätt kul faktist. Försökte somna om men min vän terrade mig totalt, sen gick vännen upp och satt vid datorn så låg och halv slumra ett tag. :)

Nu har min fine vän precis gått till tåget. Vi ska straxt börja fixa oss inför kvällen som bär oss till tullinge där vi ska fira dennis som fyller 20 idag :D

Hellu..

.. Jag är fortfarande sjukt typ, men det har gott över jävligt mycket. Tar cocilana för att hostan ska försvinna :D good shit! skulle ju kolla på flm igår, men jag la mig nere vid sängkanten och somnade till i 3 timmar typ.:P fyfan vad skönt det var:D Sen drog vi ut och mötte carlos och sen sandra och nitro som kom hit. Vi gick ner itll hundgården och var där nere i typ en timma, sen blev det så jävla kallt, Så vi drog till min port och väntade på sandras man. Hon drog och vi 3 gick hem till mig för teq skulle bada:) Sen satt jag och carlos vid datorn och snackade. Vi följde med min vän till tåget och sen drog jag och carlos hem för att äta. Hade sådan jävla magkatarr för jag hade inte käkat sen dagen innan på dagen. Så jag fick i mig 3 skedar med ris. gjorde så jävla ont!

Nu ska jag hoppa in i duschen. För en vän kommer hit till kl 4 och sen ska jag möta emma och vi ska vara barnvakt till theo :P 



god morgon

God morning. Har fortfarande inte sovit sen jag vaknade igår. hihi.. är inte ens trött xD Har en vän här som precis deckat i min säng. Ska nog lägga mig brevid och kolla på "vad kvinnor vill ha" så jävla bra film:) Får hålla tummarna på att jag inte somnar, För då sover jag bort hela dagen. nä nu blir det film och mys med voffies :D

shoppat igen:D

Tjalo.. kom precis hem från kungenskurva. Åkte dit med mamma emma isabelle och krille, Sen var ju tequila också med ! :) Dom skulle handla skor. Och eftersom det är ta 3 betala för 2 så fick jag mig ett par till.. Igen :D Fett bra!:D

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Emma kommer hit sen så vetefan vad vi ska göra. Kolla på tv eller ngt.:)

Sexiga hu ?;D




-

nu börjar det bli liv i huset! Sitter och dricker min "frukost" Som består av ice coffee. Brukar annars dricka oboy. :) Snart ska alla gå och då ska jag gå upp och lägga mig i mammas säng och kolla på boxen.  Finns annars ingenting att glo på nu!

If you can not trust yourself. How do you think you will manage to rely on others

God morgon! kl är snart halv 5.. Somnade efter 12 ngn gång och vaknade nu. Tycker det är lite läskigt att helt plötsligt vakna tll helt utan andledning. Jag är ändå så beroende av den sömnen jag får eftersom jag har insomningssvårigheter! Så när jag väl har kunnat somna,- så sover jag! Så blev lite paff när jag vaknade efter 3 timmars sömn och var jätte pigg. Och sen har jag bara sovit 4 timmar igår så tycker det är as skumt.

Tråkigt att vara vaken nu när alla sover. Tur är andre vaken så vi kan växla några ord på msn. länge sen ju,

If you can not trust yourself. How do you think you will manage to rely on others


-

Efter förra inlägget hoppade jag in i duschen och sen la jag mig och kollade på alvin och gänget:) så jävla gullig film!:) Vet inte vad jag ska hitta på. ska ut med hunden nu iallfall :)

Angerfist

Hellu, Har sovit nu lite mer än 4 timmar. Var uppe hela natten och så somnade jag runt halv tio tio, och vaknade halv 3. Börjar bli riktigt sjuk nu alltså!:( sämst! Igår hittade jag lite information om att angerfist spelar den 29 i norrköping. Jag ringde snabbt upp sandra och berättade vad jag hittat. Och eftersom att hennes man Älskar hardstyle/core, osv. Så tänkte vi ifall han ville åka med! HAn har bil också så sandra kom med förslaget att han kunde köra !:) Frågade lite andra polare också, som också vill med så vi får hoppas att det blir av:D

Här har han gjort. En blandning av olika låtar! har vart en stor favorit i flera år :D


whatever happens in the world I'll never stop dancing..

min tequila är konstig.. hon ligger här brevid och äter på ett päron som hon fick av mig för den var äcklig. :) så jävla söt!:) Försöker få över mr J, men han vägrar!:( får tvinga tequila att kolla film med mig och mysa! :)


You made me spread my wings and I am grateful for ♥

God kväll. Är hemma nu.. eller har vart det i ngn timma. Fick med mig massor hem :D 4 nya glas som man har ljus i, en skit snygg plåt tallrik till ljus också, en grön lampa, sopptunna, lakan, badrumsmatta, tandborsthållare, och massor av doftljus! Är helt beroende av doftljus! tycker det är så jäkla mysigt och blir så lugn av doften! :D köpte även ice coffee och lite annat också!:D känns skönt att få hem saker utan att betala någonting hahah!:D nu har jag städat och inrett och nu lyssnar jag på lugna favoriter och har 13 doftljus tända :D sjukt mysigt :D har även tänt 4 ljus för, bebo, manne, farmor & johanna, "/ rip




Saknar sommaren 09

tja! har inte pallat skriva. Har dock inte suttit något vid datorn knappt.. Jag mår väll okej! börjar bli sjukt igen. Snorig som fan och hostar like hell! Helgen har vart jävligt rolig. blivit lugn men endå lite krök! jag och emma hade bestämt oss för en vit helg, men det slutade med att vi krökade lite smått, drack nästan ingenting men blev dygn som fan som vanligt, aahahah.. billig fylla är den bästa! sitter just nu och lyssnar på musik! duschade precis också! ska straxt fixa håret sen ska jag till ikea med mamma ! hoppas jag får hem något ;D håller på funderar på hur jag ska möblera om mitt rum. Men eftersom jag har en stor hörnsoffa som tar upp hela rummet så blir det svårt! vill bara kasta ut den! men det får jag inte! Satt nyss och kollade igenom bilderna från power meet i somras! fyfan vad jag saknar tillbaka dit! vilken jävla upplevelse! och alla minnerna! ska nog skriva ut lite bilder från gamla tiderna och göra ett till kollage i en ram. Har redan en, men i den är det bara massa bilder från minimitiden. Så hittar jag en ram idag så skriver jag ut massa bilder och sen får den ramen sitta uppe brevid den andra :)







Trååååååååk

Tjejer svara på detta inom 40min, annars kommer det hända
något som ni inte vill ska hända!

Har du hittat den rätta killen? kanske
Har du en kille just nu? nej
Om du har/hade, skulle du tillåta honom ta på dig? självklart
På rumpan? ja
På brösten? jupp
Kyssa dig på halsen? aa
Kyssa dig på munnen? aa
Kyssa dig på kinden? aa
Gillar du någon? aa
Har du varit ihop med någon för inte så längesen? jupp

SKOLAN
Går du i skolan? 2 cool 4 school
Har du någongång skolkat? japp
Har du varit i skolan idag? nope

ANNAT
Hur mår du just nu? börjar bli sjuk annars fint.
Har du mer än 2 bh:ar? aa
Har du piercat dig? japp
Isåfall, vart? ögonbrynet, överläppen, tungan, bröstvårtan, naveln, öronbrosket och öronen

TELEFON/MOBIL
Vem ringde du senast? jimmy
Vem ringde dig senast? sandra
Vem smsa till dig senast? henke
Vem smsa du till senast? henke

FAMILJ
Hur länge sen var det du träffa din mamma? ngn timma sedan.
Hur länge sen var det du träffa din pappa? snart 2 månader

ÖVRIGT
Är du hunrig just nu? nix
Vad är klockan just nu? 21.48
Vilka sidor på internet är du inne på just nu?msn, facebook, youtube, bloggen & en hemlig
Gillar du punk-stilen? bryr mig inte.
Har du sminkat dig idag? nej
Isåfall, vad för smink? inget
Vad har du för trosor på dig just nu? inga
Vad har du för bh/topp på dig just nu? ingen
MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? m
Isåfall, vilken låt för tillfället? Veo Veo - Guajiros
Vad gillar du för musik? allt

KLÄDER
Har du fler än 4 linnen? ja
Har du fler än 3 jeans? ja
Har du fler än 5 tröjor? ja
Har du någon märkesväska? ja
Har du Resteröds-trosor? va e det?
Har du en vit bh/topp? ja
Har du en svart bh/topp? ja
Har du märkes jeans? ja fast vetefan vart dom är :S
Var brukar du handla kläder? hm&vila typ
Använder du mascara? ja
Använder du wax? nej
Använder du kajal? kan hända
Använder du hårspray? ibland
Använder du volymspray? nej
Använder du mouse? nej
Använder du deodorant? ja
Använder du Skiinspray? nej
Använder du parfym? ja
Använder du ögonfransböjare? nope
Använder du täckstift? om det behövs
Använder du läppglans/läppstift? då och då
Använder du brunkräm? inte ofta
Använder du rouge? händer
Noppar du ögonbrynen? nej
Uppsatt eller hängande? både&
Plattar/lockar du håret varje dag? plattar när jag känner för det. oftast på helger
Duschar du varje dag? ja & nej varannan ibland
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? nej
Smörjer du in hela kroppen varje dag? nej
Målar du naglarna? ibland

-

Nu har jag duschat, fixat mig fixat kläder, och vart ute på långpromenad med hunden! ska dra om en halvtimma! och min nervosite börjar komma nu! men tro det kommer ordna sig. Är jävla duktig på att babla, och brukar aldrig skämmas så det är nog inte problem :D

-

God mörgon. Helt okej känns det faktist! nte så nervös!:) Kommer väll senare! nu har jag precis kommit ur ett långt bad! sjukt skönt:) ska börja fixa mig snart också! Hörs sen pöss


-

God kväll! kolla nyss på desperata hemmafruar! sjukt bra! :) Var ute med hundarna på en sväng också! emma hjälpte till.:D Åhhhh.... Imorgon ska jag på arbetsinterljuv. Hoppas fan att jag får jobbet!!!

min man!

 

 


Inne lista !

God dag! sitter här hemma hos mig. Jag och emma åkte hem från indi så fort vi vaknade Eftersom jag han min hundis. Var rätt kul hos indi igår. dom skulle sova i badkaret osv. hahahah ! :D JAg och emma skulle egentligen sova i vardagsrummet. Vi frös som fan och låg skeden med varann och precis när jag hade somnat kom dom slängde upp fönstret och bärde upp sängen. så jag höll på döda dom. tog täcket och så gick jag och emma in i hans pärons rum där även äckel robert sov. Men emma fick ligga brevid honom annars hade jag nog klappat till honom.



Ice coffee, Är nog beroende av det! så jävla gott. Dricker faktist ett glas nu :D


Jimmy, Han är så jävla tålmodig med mig fast han vill strypa mig. Han står verkligen ut <3 :)





--

Helluu.. Sitter hemma hos indi i skogås. Åkte med emma hit. fast skulle igentligen ha åkt hem men fixade inget busskort.. Så blir kvar här inatt och drar hem imorgon. Sitter iallfall och lyssnar på musik med och Emma som sitter vid datorn brevid. och indi glenn robert och cowboy håller på jagar varann med en borrmaskin. och vickan ligger och sover. hörs imorgon, pöss

-

Livet är en lek och en sak som jag märkt i leken är
att livet jag lever är på långt bort i från verklighet

what doesn't kill you make you stronger

HAR DU:

-Ett förhållande: Nix
-En bästa vän: Japp
-Haft ett seriöst förhållande: Vet inte.
-Dejtat en av dina bästa kompisar: ja
-Blivit kär vid första ögonkastet: har jag nog.. inte.
-Fått ditt hjärta krossat: jupp
-Skrikit åt en lärare: Mhm
-Kysst någon och sedan ångrat dig: like hell.
-Ljugit för dina föräldrar om vart du är? jaa
-Några smycken som kostat över 1000 kr: någonstans.
-Snusat: på fyllan

DAGENS:

-Klädsel: mjukisdress & trasig strumpa,. -.-
-Smink: Inget
-hår : Uppsatt i knut.
-Låt : Milow - you don't know
-Vill ha: Overknee stövlar
-Sjuka: psykiskt.
-Drog: sömn
-Saknad: Närhet
-Köp: ice coffie
-Godis: inget
-Attityd: nere och frustrerad
-Tanke när du såg dig själv i spegeln i morse: Gå och lägg dig igen..


FÖRSTA:

-Bästa vän: Tove & sandra
-Bil: ingen
-Kärlek: sebastian
-Husdjur: hund & orm
-Semester: Spain
-Jobb: resturang
-Köpta skiva: freestyle
-Piercing: näsan
-Konsert: jalle och hevy

SISTA:

-Personen som smsade dig: Carlos
-Personen som du kramade: vet inte.
-Personen som ringde dig: mamma
-Personen som du ringde: Emma
-Alkoholdrycken: Ren vodka
-Bilfärd: Imorse
-Filmen du såg: Päron till farsa
-Gången du grät: idag
-Måltiden: typ 5 tuggor kebab sen fick min bror den.

Hellre be om förlåtelse än tillstånd!

trött like hell. Har precis duschat och sitter här nu. Sak nog lägga mig och kolla på tv ett tag. ska till tandläkarn vid 11!

helgen

Sådär nu kan jag berätta mer om helgen. I fredags kom emma till mig och sen drog vi till sebbe vid 5 typ och hämtade spriten. Sen drog vi hem till hllevi och leila medans hillevi fixade sig. Efter det drog vi hem tll mischa där det var lite folk. Inge märkvärdigt. Men galet jävla kul! blev snorfull och har sjukt med minnesluckor! vi drog hem tll emma typ vid 6 tiden och jag slaggade där. Var så jävla bakfull i lördags så det finns inte! mådde riktigt kasst då! Vi drog  till mig och jag la mig och sov i ngn timma och emma kollade på tvn så länge!

Vi började fixa oss och sen drog vi till robbans vid sju för att fira putte som vi gjorde. Det var SJUUUUUUKT med folk där emot slutet! typ 40 pers eller ngt! Kul som fan var det!:D Skulle dra till putte som vi gjorde vi stod vid tåget i typ en halv timma och väntade på taxi jäveln som aldrig kom så vi började knata! Det var så sjukt jävla kallt ute så jag ville bara klappa till ngn! kom upp till novum och där stannade alla som jag var med och var pain in the ass så jag började gå helt själv mot kästa för jag var som en is bit! Ringde till putte och bad han möta mig. Men väl inne i kästa nästan där putte skulle möta mig dök alla upp med en taxi och plockade upp mig. Så putte han till ytterdörren bara haha! Sjukt kul hos putte sen. Träffade massa gamla vänner och nya vänner. Träffade en galet rolig brud som heter sofia! hahaha fyfan vad hon och jag höll på xD Sen sov jag och carlos kvar där. men höll på strypa matte! en jävel på att snarka!
Fredags

Lördags





Orkar inte lägga upp fler bilder. har väll 100 bilder eller något. finns på face. nu ska jag fortsätta äta mina popcorn peaaaaaaaaajz

Grattis patrik

Denna stiliga man firade vi på robbans i lördags för han fyllde 20 år. Vi hade sjukt jäkla kul och sen drog vi vidare hem till honom och festade vidare :)

 


-

Gaaaaaaaalen helg! jävlar vilket röjj. Skriver mer sen, Måste möta emma :) pöss

pill humör

goddagens! Eh. vet intre vad jag ska skriva. Men Är på så sjukt pilligt humör idag. ska sätta mig och experimentera med mitt löshår och med mitt hår och så får vi se hur det slutar !:) tar lite bilder också :D kyss

freeeeeeeeeedag!:D

Äntligen. haha eller vadå, jag har ju ledigt varje dag.. ;) Kom hem för en stund sen, gick till jimmy igår efter långpromenaden. var helt död så somnade av och till hela tiden tills jag tillslut somnade. natt drömde jag aldrig en mardröm..!! Woho! Har drömt av och till i 2 månader men senaste 3-4 veckorna har jag drömt varje natt!:D men inte inatt :D Weei!:D Party tonight then!:D


torsdag

God mörgon! sjukt trött !:P Somnade går rätt sent. men har sovit  9 timmar typ så det är okej! Idag vet jag itne vad som händer, skaiallfall möta emma och ta en två timmars promenad idag igen! :) Så jävla nice att gå promenader med emma, fyfan vad vi garvar hela tiden hqahah !:D imorgon är det fredag!:D woho.. Det viskas om att jag och emma ska ta en helhelg tesm och supa loss som vi alltid gjorde förut!:D Ser fram emot det något enormt!:D

Nu ska jag springa ut med voffi, :) Pöss

lista

Nämn något som gjorde dig glad igår: Kollade på videoklipp på mobilen när emma snarkar!
Vad gjorde du kl 08 imorse: Klädde på mig och kröp hem
Vad gjorde du för 15 min sedan: Satt här
Det sista du sa högt: " Kan du ta med dig ett glas cola ner"
Det senaste någon sa till dig: Minns ej.
Vad har du druckit idag: cola och varm oboy
Vad var det senaste du åt: subway macka
Vad var det senaste du köpte: subway mackan ?
Vad är det för färg på din ytterdörr: brown
Vad är det för väder hos dig nu: Mörkt och blåsigt
Godaste glassmaken: chocklad eller piggelin smaken
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: ibland
Sover du tungt: japp
Drömmer du mardrömmar: typ varje natt
Trivs du med ditt jobb: har inget än.
Favoritklädsel: mysiga hemma kläder
Favoritlåt just nu: 21 guns green day & the gardens tale med volbeat
Vad ser du om du tittar till höger: trappan upp
Vad gör dig glad just nu: Funderingar
Vad ska du göra härnäst: ska nog borsta tänderna och gå och sova straxt.
Höger eller vänsterhänt: Högerhänt
Humör just nu: seg
Favoritgodis: nappar
Kläder just nu: mjukis byxor och en fleese tröja
Sommarplaner: leva livet
Hur många kuddar sover du med: 6
Spelar du något instrument: kan lite gitarr och piano
Morgon eller nattmänniska: Nattmänniska
Vad är viktigast för dig: självkänsla
Är du kittlig: Ja
Snarkar du: ibland
Stjärntecken: kräfta
Äckligaste insekten: nattfjärilar
Stökigt eller välstädat: Välstädat
Längtar du mest efter just nu: min nästa tatuering

Jobbjobb :D

God kväll!:) Har precis fått i mig min frukost. Eller iallfall mitt enda mål!:) Blev subway macka! Vet faktist inte om jag tycker det är så jävla gott igentligen. Förväntar mig mer. men alltid ngn konstig smak i mackan! "/  Men nu är jag proppmätt! Var sjukt sugen att dra ut och dansa idag men sandra kunde inte för hennes chink skulle komma. Men nu fick jag precis ett mess från henne ifall jag fortfarande ville ut och dansa men nu har jag planerat annat. Ska möta emma mellan halv 8 - 8 och gå på en lång kvällspromenad. Skönt att vi kan träffas oavsätt om vi inte umgås varje dag!:) Min lilla plutt :) Så vi ska iallfall mötas. Vill prata med henne om lite saker också!:)

Juste...!!!! jag sökte jobb igår... Och idag fick jag ett melj om att komma på arbetsinterljuv. Så på onsdag ska jag det! Personlig assistent ska jag ha interljuv för! Sjukt taggad alltså!:D Så nu håller jag tummisarna!:D

Och du Linda, jag håller tummarna stenhårt för er! "/ Hoppas allt går vägen och att allting blir bra! Tänker på er, 13 års vänskap kan nte bara sluta så tvärt! Ring mig ifall det är någonting jag kommer på sturt, puss och kram!

Blääääää

Hatar tequila för tillfället! Hon lyssnar med arslet och testar mig så in i helvetet! Åhh säljer henne snart!


lista

20 saker ni inte visste om mig



Jag har insett att min senaste kyss: var en hej då kyss.
Jag pratar: Hela tiden
Jag avskyr när folk: är svartsjuka
Min/Mina bästa vän/vänner är: sandra. Och emma oavsätt om vi inte umgås
Min första vän heter: Sebastian
Kärlek är: överskattat
När jag borstar tänderna: får jag kräkningar för jag är så känslig för sådant
När jag lagar mat: Får jag alltid beröm
Jag tänder på: Skate grabbar med tatueringar
Jag är rädd för: nattfjärilar och mörker
Den värsta känslan är: att bli förföljd
Den bästa känslan är: att pierca
Jag är bäst på: Att få folk svartsjuka
Jag är sämst på: att hålla käften
Om jag va ett djur skulle jag vara: Tiger
Min mobiltelefon är: Sony eriksson W595
När jag vaknar på morgonen: kollar jag mobilen och kissar
Just nu tänker jag på: hur ful personen är som precis loggade in på msn!


kvällsinlägg

God kväll!:) sitter här och dricker varm choklad! mums. Vid nio såg jag hollywood fruar sjukt bra, och sen gick jag ut och mötte jeanette och ronja och tog en promis upp till hennes hus,. vi var där bakom bara och chillade, lät hundarna springa runt där och busa! Sen vid kvart i 11 började jag gå hemmåt för det var så kallt och jen ska upp till plugget :) ska väll sitta ett tag till sen försöka sova. Sak kolla om jag ahr ngn bra film eller ngt som jag kan kolla på :)

Rubrik ?

Hejhej bloggen! hah! Idag har jag hunnit med rätt mycket. Först sökte jag jobb. så nu håller jag stenhårt i tummarna.:) sen åkte jag och Teq ner till sandra och var i hundgården med hundarna i typ en timma sen hjälpte jag sandra att storstäda hela hennes lägenhet,. :) Planer för ikväll är hollywood fruar kl 21 sen lång kvällspromenad som vanligt fast idag får jag sällskap av jeanette och hennes hund :) skönt att variera! annars brukar jag få gå ensam och det är dö trist och hur läskigt som helst! Min laddare till kameran är väck, så imorgon ska jag försöka få orken att städa i mitt rum så kanske jag hittar den!:)

Jag & min babe <3


helgen

tjaaaaaaaaa! sitter här i min systers rum och lyssnar på musik! :) helgen har vart helt sjukt proffsig. haha! Har umgåts för det mesta med min bror, jim och jocke! :) Haft så jävla roligt haha! i fredags chill krökade vi här hos mig sen kom carlos,noras,rod,tess,robert och lillie och krökade ett tag! Sen drog alla och jag å jim låg och kollade på lilja 4-ever. Tycker den filmen är hemsk! Emil kom och väckte oss vid typ 12 och då låg vi alla och kollade på kops eller vad fan den heter. Sen kom jocke och dom skulle tatuera varann men jag somnade och låg och sov i 4 timmar typ, Sen satt jag bara och snacka med dom i köket och sen kom jimmy också! Kortfattat men sjukt kul!

Bild från igår när hotrod tatuerade sig



Torsdag

Hejsan! Har inte orkat skriva ! :D går Mötte jag hotrod på tåget i huddinge, och hans sjukt roliga tjej kompis som förlåt jag inte kommer ihåg namnet på! Vi åkte iallfall till älvsjö bytte tåg där till västerhaningen och bytte tåg till nynäshamn För rod skulle tatuera sig. Först gick vi till ett mysigt litet fik och jag tog en latte medans han åt frulle. Och sen gick vi till studion där det jobbade en sjukt snygg och duktig kille. Satt och spanade in honom i fyra och en halv timma. hihi! innan rod var klar höll snyggingen på att tatuera en äldre gubbe, japanskdrake! den var sjukt snygg, tänker nog ringa och kolla med honom om han vill göra min som jag ska ha på ryggen :) iallfall sen drog vi hem till den där tjejen igen och var hos henne ett tag och drak kaffe, - Som gamligar haha! Snackade massa roliga minnen och shit! Vi åkte hem och ner till huddinge för att hämta min hund som var hos sandra! hon var så jätte gullig och var hundvakt medans jag var ute och far! :) tack hjärat <3 Hemma sen igen gick jag och teQ ut och mötte jen och hennes hund! hur mysigt som helst! Vi lämnade hundarna och skulle till rod för han skulle pierca mig, men vi blev typ jagad av en bil haha xD så veronica mötte oss xD Piercade ifall mig :) Så sjukt nice!:D



RSS 2.0