minnen, allsång på skansen

Hihih så sjuuuka minnen :) i sommras med mamma  och gänget på mammas födelsedag! man ser oss med en vit skylt där det står marie 38 på :) bilden kommer neranför!




(klicka så blir den större )

nykter fredag weeei

godmorgon, idag var jag uppe med tuppen! hihi.. vaknade innan 10 och hoppa in i duschen direkt, :) ikväll blir det kryssning, fuck vad kul =D trots mina oturs kryssningar så blir det nog skit skoj! det är jag sussie linda och mamma som åker, myys!

Igår vaknade jag vid 12, åkte direkt ner till huddinge n'r jag fått på mig kläderna, jag emma och mamma gick till HM och handlade strumpbyxor, slingmedel,krämer till lillasyster och mamma köpte lite smink. när vi kom hem insåg vi att det var bara ett par strumpbyxor så jag skulle ivilket fall möta rod i stan som kom från örebro, så jag fick med mig snälla jessica som följde med så mötte vi upp honom sen drog vi till HM och sen till punkshop där rod köpte hängslen! coola :)
Tvingade rod att göra en lite kul sak, vi åkte till tumba tatto där rod pierca tungan för jag tvingade honom, så nu har inte bara jag det: de som är så kul är att jag har haft mitt i mer än 4 år och jag kommer fortfarande ihåg dom 2 veckorna efter, usch och fy å blä! ontont, iallfall jag och jessica jag hem tillsammans men vi gick åt olika håll i porten, jag kom hem och åt min macka som jag fått av rod sen så gjorde mamma slingor på mig, skit snyggt =) rod kom över ett tag sen gick vi till hans syster för vi skulle vara barnvakt, och det var vi, gick bra :P vi stannade kvar tills efter 12 då gick vi över till rod och jag retande hans kåta katt hihi :) rod följde med mig en bit sen vid 2 och när jag kom hem så kunde jag inte somna förns vid efter 5.

Nu så ska jag börja fixa iordning allting, seeya peace

bilder från i helgen




 

Juste, beställde biljetter till viking line på lördag så jag åker då med mamma och sussie, mobilen stannar hemma :) peace

helgen

Godkväll, var nyss ute och mötte upp Niclas aka Lången vid gamla konsum, vi tog en cigg och satt och prata rätt så länge om allt möjligt .. trevligt trevligt, träffade på noras och janko också som jag sprang fram till och hon berättade lite hemlisar :) alltid kul att höra! sitter just nu och äter sakta men säkert mina kalla & föör salta popcorn, usch! jag har vart väldigt sjuk i flera dagar så jag tar det lungt nu ! så här har min helg vart :

Fredag: drog till sandras lägenhet i huddinge och kollade runt lite, dom hade inte fått in några grejor än, Gordon kom och hämtade upp oss där och vi åkte till södertälje där vi packade sandras saker, det var 7 påsar 4 ikea påsar och sen pappers, fullt med kläder och saker, eftersom hon bott där i i ca 1 månad så har hon haft allting där! gordon körde tillbaka oss till lägenheten där vi dumpade av allting och sen drog vi hem till mig där vi tog ett bad och jag packade lite kläder osv inför helgen! stack till tåget och där nere mötte vi linda och hennes vän, och såg en tjej som var utklädd till marge i simpsons, As skön dränkt ! =) kom till lägenheten där vi fixade oss i hissen för dom har inga speglar för dom renoverar om hela badrummet, sen så när vi var klara drog vi till tumba. vid bussen mot storvreten mötte vi alex med vänner som vi tog sällskap av, kom hem till en fest i en villa där jag kände igen nästa alla, vi hann bara dansa en lite stund sen var alla tvugna att dra, så vi drog till tbs i försök att komma in, lätt som en plätt så var vi inne, dom trodde jag var 21 och sandra 20 :) gulligt,
Dansade heeeeeela kvällen, i fuckiiing looove it! jag älskar verkligen att dansa det är helt sjukt! efter tbs drog vi till natt bussen, i väntan på den träffade jag en kille som hette emil, skum som fan! han trodde han var störst bäst och vackrast, men han var trevlig. På nattbussen träffade jag på en väldigt gammal vän, tyvärr kände jag inte igen henne så hon var tvungen att förklara lite, pinsamt ju! hihi, drog till stan och gled runt, vi blev bjudna på max :) mums efter den åkte vi hem,, har faktist inge minne av hur vi kom hem om jag tänker efter skumt! .

Lördag: vaknade upp hemma hos sandra av att hennes mamma var där, jag var dåligare än innan, täppt i näsan som fan och tjock i halsen och världens huvudvärk, ingen baksmälla som tur var :) hjälpte till med lägenheten lite grann och så, sandras mamma drog och vi gjorde potatismos :) kände ingen ork att festa alls på lördan så vi la oss i sängen och sov ett par timmar till, jag blev ennu dåligare, och janne kom och hämtade oss så vi åkte i en moppebil till södertälje , alltså i 30 hela vägen, hämtade upp lite saker till lägenheten, åkte tillbaka och sen ringde toni och snackade lite, sandra hörde med honom ifall han kunde fixa in oss på krogen, och det kunde han, så vi fixade oss snabbt och han och jocke kom och hämtade oss, men det blev ändrade planer så vi drog till toni och hämtade sprit från estland, starkt som fan! drog hem till sandra och chillade där, la up massa filtar på golvet som vi satt på eftersom det inmte fanns några möbler, så spelade vi öl spelet och drack cider och öl och sprit, skit trevligt, dom tog taxin efter 4 nån gång och då kom robin över mycket trevligt, när vi väl hade lagt oss och höll på somna ringde jimmy och ville komma så han kom med 5 liter rödtjut som dom satt och tvingade is sig medans jag drack fruktsoda mums :) vi gick och la oss och robin var inge trött så han tog tåget hem, haha! jag sandra och jimmy somnade som 3 små barn efter det!

Söndag: vaknade vid 3 nångång, och jag var helt död kunde inte prata knappt och fick inge luft knappt för den delen, ångrade så sjukt mycket att jag röjt i helgen med tanke på att jag blev sjukt dålig, jag sandra och jimmy drog till Grillpalatset och han handlade cigg sen drog jag och sandra för att köpa bröd, köpte frallor sen drog vi till donken för att köpa oss varsinn cheesburgare, mötte Pata och jonas där stannade till och kollade läget, sen hem igen, gjorde inget speciellt på söndagen,

på måndagen hjälpte jag sandra att flytta toni kom och hämtade oss och vi drog till södertälje och packade massa shit :)

nu ska jag kolla film, peace <3

blupp

Skriver mer om helgen snart, ska ut och möta lången och ta en cigg precis, peace!

<3

ville bara lägga ut en bild och skriva att jag älskar dig <3



tråkigt inlägg!

Hejsan! dålig uppdatering - jag vet, detta är inte mitt liv, och skriver när jag känner för det.. Och skriver för min skull för jag tycker det är kul att läsa sen om hur vad varför osv jag har gjort..

Iallfall, veckan har gått otroligt fort har inte gjort nått speciellt bara vart hemma och vart barn/hundvakt. var ute i stallet och hälsade på hästen, gör inte det så ofta längre händer då och då. mysigt att stå och mysa och pyssla om min lilla prins. nu är det alltid mamma ute för hon har insläppet & fodringen på der övriga hästarna i stallet.

Idag har jag inte gjort så mycket. somnade runt 6.00 i morse och klockan ringde 7, gick upp halv 8 och fixade lillasyster emma-louise som jag skulle lämna i skolan, så upp och iväg med henne sen gick jag hem och gick ner och väckte sandra som var på besök inatt, så gick vi upp och släppte ut hundarna i 10 min + medans jag fixade lite i köket sen la vi oss i mammas och krille säng med alla hundar. sandra somnade direkt, men jag låg fan inge bekvämt hade först en hund på kudden sen 2 vid magen, sen flyttade den på kunden sig till sandra, somnade vid halv 10 nått. väcktes av att sandras och min mobil ringde stup i kvarten. så det var ju bara ingen ide att somna om. gick upp och gjorde latte samt våfflor som inte blev några våfflor utan bränd sats! gott vare, drog ut och fixade 2 cigg sen hem sen drog sandra vidare till huddinge och jag hoppade in i badet, skööönt! tomas messa mig och fråga ifall jag ville kolla på film så jag gled upp hit och har precis kollat på yes man samt massa andra filmer, jaze kom också förbi och dom sitter just nu och kollar på sex drive, eller vad den heter, verkar rolig eftersom dom skrattar hela tiden! nu är det tomt med ord, Puss


so wierd



its so wierd, i fucking miss u
.

galen

hej, vaknade för en stund sen. har sovit skit dåligt inatt har bara legat och halv slummrat hela natten.

jag tänkte på en grej där, att jag är en väldigt stark person, men det som har hänt nu får mig riktigt ur balans, jag blir fan väldigt ledsen och sårad av det som hänt. igentligen ska jag inte bry mig. men jag känner mig så jävla dum.. både hon och han hade en sån stor plats hos mig och dom gjorde som dom gjorde. men nu ska du ta ta det här.. du ska fan inte komma undan i helvete heller..
 

so true

il mio asino che potrebbe scendere al livello più basso che hai appena fatto! - is the right words!


love

dimenticare tutte le persone del passato che hanno un motivo per non rendere il vostro futuro <3


blablabla

hallå, hm, igår skrev jag bara en snabbis.. kan ju berätta idag. igår var jag typ bara hemm, vaknade vid 4 och så satt jag i soffan hela dagen och degade med telefonerna. gick ut och mötte rod på kvällen, vi gick en rätt så lång promenad och snackade om allt mellan himmel och jord.. mycket trevligt. gick hem till honom och vi snackade vidare och kollade på tattos och piercingar eftersom det är ett väldigt stort intresse för oss båda. fasten jag inte har nån tatto än. men så småningom dycker det upp en och annan kan jag tänka mig.. patrik svängde förbi och han berättade trevliga saker från tiden i katrineholm.. dom följde med mig en bit hem och så runt 12. och då ringde sandra och vi fortsatte att snacka. vi hade så lång tråkigt så 20 över 3 tog jag nattbussen dit. stor kärlek till nattbussar :)  hon mötte mig och vi gick runt i en timma och jag berättade om allting som har hänt senaste tiden sen hon flytta, och hon desm. kom till gordon och sandra brände popcorna..

idag vaknade vi runt 4 och så gjorde hon latte så nu är min andra slut. sitter och lyssnar på ozzy osbourne men nu ska vi  lägga oss och kolla på livet är en schlager. ciao

gulligt

smyg fotat oss när vi sov, sött :) jag och torsten


fredags

en bild säger mer än 1000 ord, här får ni 2 på emma och 2 på mig från i fredags,  vi har vart på akuten och tagit bilder ifall det blir rättegång.

Emmas öga                      Min kind                              emmas öga                       min kind


Klago inlägg!

Guuud! det är ju bara för sorligt det här.. panikpanikpanik, jag kan verkligen inte sova jag är sjukt jävla trött men kan inte stänga ögonen.. Nej nu är det fan på tiden att jag kollar upp varför jag får blåmärken utav ngn andledning runt om knäna, varför min kropp är så vätskefyll vid 18 års ålder.. varför jag inte kan sova, varför jag får panik hela tiden! jag är mitt uppe i världens skit depression, eller hur fasen det stavas! bryr mig inte! nu får fan snön ta och ge sig, get i life, glid över till sydpolen där det hör hemma! nu är jag trött på det här mörkret, fram och välkomna solen! i sommar när oslen har kommit och allt, så ska jag uppskatta det mer, sommaren är fan underskattad!


Nu har valparna skitit ner hela golvet, dom piper och bråkar och biter varann i öronen, jag är gaaalet övertrött och skulle kunna skriva ner ett sjukt lång inlägg på hur arg,deprimerad,sviken,ledsen, allt! jag är just nu! jag vill bara sova, och sluta klaga för det är inte jag !! jag är en glad person i vanligt fall så tro inge annat, men nu fan få depretionen ge sig! var lite skyst vafan! Gah! vad är oddsen!!

Ni andra där ute! sköt skolan, få bra betyg.

"gör livet en tjänst, le mot någon!"

go hard or go home!

i mörker och i ljus, ditt ansikte jag ser. i minne tar jag fram alla bilder där du ler.

Bilden har absolut ingenting med texten att göra!




jag har faktist aldrig tänkt på det förut, eller jag har tänkt lite smått, men aldrig så här mycket! Fan att du hade din charm, att det ändå kanske var lite små äkta nånstans där imellan allt bullshit? eller har jag jag helt fel nu.. Har inte sovit ett skit typ, har gått upp och ner ur sängen och dumt börja tänka på saker jag helt hade glömt bort och jag vägrade sluta tänka på det så nu släpper det inte.. ditt skratt, alla smeknamn jag fick, ALLTALLT! varför ska du vara så otroligt jävla rätt sort? Och så OTROLIGT jävla sexig !!!Det är helt sjuukt, galet jävla onajs att allting dyker upp just nu just idag just inatt! Vänta bara det ordnar sig! du är i vilket fall inte värld ett skit! synd bara att du är DU! </3


JAG SAKNAR DIG MIN VÄRSTA FIENDE!!!!

Gaalet



Detta är helt galet jävla sjukt!! underbar unge! han är 8 år gammal när det här spelades in, ohshit!
iallfall dagen började med att torka skit efter 8 små valpar, sen ge dom mat och sen var det full rulle i hela för och eftermiddagen ! sjukt kul =) gick en lång promenix medan valparna sov, riktigt mysigt, pappa kom hem från jobbet och vi kollade lite på tv, sen drog vi ut med bilen och jag fick köra, körde 7 mil drog till katrineholm på donken och käka och så=)  PUSS

lalalla lej

hallå! sitter just nu hos far min. fick en konstig ide vid sju tiden att jag skulle åka hit och hälsa på.
Dagen då, vaknade i sandsborg hos christoffer vid 4 gick vi upp jag och emma, satt oss och kollade på one three hill och tog det lugnt till han kom hem efter jobbet, han bjöd på frukost på nått pizza hak i närheten så vi satt där och åt. hem till han snabbt och plocka ihop alla kläder och så och iväg till tunnelbana. kom hem och snabbt iväg igen till tåget så åkte jag till pappa :) skit trist här nere men ville hälsa på valparna som är skit stora och som ligger och sover precis nedanför mig :) skit söta är dom! iallafall, alla kanaler var typ avstängda så jag messa pontus och frågade ifall han ville ta våran 3 timmar långa promenad, och det ville han så vi möttes upp och gick runt flen lite, gick till sjön och pratade och gled på isen, väldigt trevligt, vi gick vidare i ennu en timma, till statoil där vi köpte kaffe gottgott :) skönt att prata med han för han är väldigt bra lyssnare, och söt är han också haha ! gick runt en timma till och bara prata om allt mellan himmel och jord sen gick vi in och sitter nu och fortsätter våran roliga konversation på msn ! myste en stund med valparna också¨, ska ner och gosa om ett tag igen! :) men nu så har jag inte mycket mer att säga, god natt gott folk !

Det är väldigt gamla bilder, ska lägga in nya imorgon :) PUSSS



RSS 2.0