<3





Som vi alla vet är vi svenskar lösa..

Igår iallfall drog jag jimmy, jim och linnea in till centralen för vi skulle gå på bio.. Men alla biljetter var slutsålda till bion vi ville se så vi drog till tåget. Väl på tåget ringde en fin gammal vän och frågade ifall jag ville med på krogen. Så drog hem fixade mig snabbt och sen drog jag jim och jimmy hem till jimmy. på vägen mötte vi också upp rod som följde med oss till stan. Mötte upp fia och cissi vid plattan och det visade sig att cissi och jag är barndomsvänner. hehe Länge sen jag såg er girls. Whatever, drog vi till ancore som ligger på svea vägen och var där hela kvällen. Sjukt kul och så var det kareoke!:) vi satt där och sjöng med alla låtar och snackade massa gamla minnen ! vid stängdning drog vi alla åt varsitt håll, jag rod och jimmy drog mot tåget för vi missade sista nattbussen! Sen iallfall drog vi hem till mig :) idag blire också krogen. Får se ifall jag gör det med mamma eller sandra! :) Bilder kommer :)

Snabb uppdate

Hejsan igen! Jag veeet fett keff uppdatering! men har fasiken inte varit hemma på hela helgen! :) kort uppdate I fredags drog jag och emma ner till far min. duschade och fixade oss sen drog vi in till malmamarken! Polisen hällde ut in och emmas tio öl och en cider! men spela roll vi drog till en pizza och köpte massa bärs där! skit kul. Samma sak med lördagen typ fast vi fick ha våra öl kvar! sen i söndags åkte vi hem... älsklingen kom hit och tog en cigg sen gick jag in och la mig och deckade dirr! Sen i måndags var jag nere i huddinge hos sandra hela dagen soft som fan sen åkte jag hem till baby och kollade på en dokumentar med jim och han! och sen drog vi ut med indi ett tag och sen drog han och jag hit! Blablalbla.. iallfall kanske ska bila till talien om två dagar! får se om jag fixar hundvakt.. isfall gör jag det! fett kul :D

Tisdag

Godkväll! inte så bra uppdatering. vaknade idag och var inte bakis.. Inte så hård natt eftersom jag vill minnas denna kväll! Skit kul hade jag.. fick stå på scenen medans folket sjöng för mig haha ! :) Mitt bankkort fungerade nte inatt trodde jag hade länsat hela skiten.. världens ångest! åkte ner till huddinge ngn gång gick direkt till bankomaten och kollade konto utdraget! wiho 2och 7 ! :) så nu har jag pengar till kryssningen imorn!:D Drog sedan mot gp och mötte sandra och nitro! tequila blev helt överlycklig! :) så jävla sött så det finns inte!!  dom var lixom bästa vänner och sen började jag och sandra göra en lite sak till världens grej och så slutade vi prata! andledningen till att jag åkte ner idag var för att vi skulle snacka ut! det gjorde vi också! känns helt klart bra att ha den saken ur världen! vi drog sedan till hundrast gården där vi även mötte på sara och idefix! :) dom lekte ett bra tag sen gick dom! vi satt kvar där kanske i 1 timma tills vi blev hungriga och drog till donken och handlade och sedazn satt vi oss i sjäödals parken! efter maten släppte vi hundarna som efter ett tag sprang fram till ett par utlänska  vi ett bord på andra sidan.. och som vi alla vet är ju dom flesta är rädda för hundar och dom skrek och skällde ut oss hahah ! Drog sedan mot sandra och satt utanför henne i kanske en on halv timma tills vi sen gick till tåget! hel dag i huddinge!

Imorgon ska vi åka till en djuraffär i kungenskurva och handla leksaker och ben till hundarna.. vet inte vart det ligger så imorgon vet jag det :)


Bild på oss sen 05 typ.. sådär ser hon ut :)

Godmorgon

Godmorgon :) Mindre än 4 timmars sömn inatt, känner mig lagom sliten! Kom precis ut ur en lång och skön dusch! piggnade till riktigt rijält :) Inatt höll tequila på med någonting skumt. Först slickar hon på soffan, sen spyr hon en droppe, Efter det la hon sig ner och precis när jag höll på falla in i dimman igen så börjar hon spy ennu en gång så jag går till henne och fixar det sen skrek jag nu jävlar går du upp till mamma.. då flög hon upp i min säng och la sig på mina kuddar.. så jag fick tag på en kudde och la den på henne sen somnade jag! Fett mysigt det var, hon brukar annars alltid sova i soffan för det blir för varmt och sen nu låg hon som min huvudkudde och la sin tass i min hand ! Fyfan så söt:)

Iallafall. klockan 10 ska jag ringa och väcka jimmy, sen ska han jag och jim dra ner till banken och fxa med mina pengar och sen vidare in till stan för han ska handla ett par byxor! jag ska väll också handla någonting antar jag !:) får se hur mycket pengar jag tar ut :P 2 dagar kvar till kryssning och ikväll blir det krogen !:D

18!!!!!:D

GRATTIS TILL MIG & FREDRIK :D






<3

Hejhej, ja nu är det inte många timmar kvar, sen är jag 18!! :D har legat och funderat på ett par saker hela dagen och försökt att finna ett svar! men det går åt helvete! Sitter nu och lyssnar på jedi mind tricks, everlast,coolio & avation.. Tunga låtar jag har nu !:D skulle igentligen städat rummet, men jag orkar inte. Ska ut på promenad med tequila och fortsätta att fundera! hörs sen. Puss



Glad att jag har dig iallafall! you are my everyting exakt som låten aviation <3:)

-



och om han får en örfil ska han fan inte grina
men ja skiter i han får leva i min drömm för hela min kärleks liv är en lögn


om säger jag att ja älskar dig så är de en lögn
för grabbarna jag vill ha existerar bara i en dröm


Från en låt fast har ändrat ! ^^

För att vi tre är så jävla bra tillsammans!!:D




lördag

godmorgon! Vaknade för en lite stund sen, av mina hundar... Igår åkte vi hem till indi och chillade där, drack ingenting igår för jag pallade nte vara bakis idag och så fyller jag år imorgon ju så.. Iallfall satt hemma hos indi och snackade skit med en massa folk, sen kom linda och glenn dit och runt 12 drog typ dom flesta ut och skulle bada! jag var sist i men längst.. Jag vågade inte hoppa från en skit hög brygga så jag försökte gå i fast det var svin kallt, dom kom snygging olle och snygging lukas och skulle typ putta i mig eller ngt, men jag sprang upp haha ! Sen iallfall hoppade olle i och mötte mig vid kanten där jagh skulle gå i, men precis när jag ångrar mig och ska gå upp då halkade jag och blev blöt ända upp till halsen, så då simmade jag och olle ut och alla andra gick ut, Vi snackade skit mycket och det var hur trevligt som helst! sen började alla röra sig så vi skyndade oss upp och sen gick vi och pratade hela vägen hem tll indi igen. väl hos indi stod jag och snackade med glenn och olle hela kvällen typ. Sen kollade jag och emma på en skit bra film och sen åkte vi taxi hem med adde och glenn , och sebbe ! :D Hur trevligt vare som helst. synd att jag var så jävla seg bara :P



Tänker på dig hela tiden hjärtat <3 "/ rest in peace

Gårdagen! Fredag

Hello. Sjukt trött sjukt sliten, men det är värt det, fyfan vad kul jag hade igår. Det var nämligen så att jag och emma skulle inte dricka igår för vi hade inga pengar..

Bea kom över igår och vi badade i våran pool, sen satt vi bara vid bordet och diskuterade. Axel och Emil kom dit och vi drog ner till ängen och satt där i solen och krökade. Det var alltså inte lång stund vi höll våra ord, fick öl och cider samt wiskey av bror och axel ! Vi satt där nere ett bra tag innan jag skulle hitta en pinne till tequila, och jag vet inte om detta är hundrade gången jag säger det här men vi stötte på världens längsta och fetaste hugg orm.. överdriver inte när jag nu säger att den var kanske 1 m lång och typ lika bred som min arm! dumma puckade hund fan trodde ju sjäölvklart att det var en lekkamrat så hon sprang ju dit och skulle följa efter den ner i diket medans jag slänger mig på marken skriker gråter och flyger upp och springer för att dummahunden ska springa efter. till slut kom hon, men vilken jävla tur att hon inte blev biten! måste vart en snäll orm ! puhu! sen fick tequila vara kopplad så bea kom ner och sebbe & fredde också! Sen eddie cissi bobby putte tommy robert EtcEtc! fett kul men drack inte så mycket eftersom jag har tequila och bea höll ett extra öga på henne fast det igentligen inte behövdes för hon låg bara och sov! vi alla gled upp mot asiaterna, sen kom andre och hämtade oss så drog vi tll indi och där var det ett gäng människor, :'D Så jävla kul! blev skit trött så jag och patte gick och la oss medans alla andra var och badade ;) har några bilder men orkar nte lägga in!

Idag blir det nog att dra till indi igen! jag emma och linda har iallfall planerat så än så länge :) får se med grabbzen om dom ska dit! ikväll kör vi nyktert har inga pengar idag heller, krogen på måndag ju ;) 2 fitt dagar kvar sen e jag myndig :D WOHO!

torsdag

Godmorgon :) Idag mår jag super bra! allting blir som jag vill! ;) Vaknade med sol och värme, Fick ett mess av min fina vän sebbe om en kryssnign på onsdag ! :) hell yeah jag är på! :) så nu håller vi på samlar ihop ett gäng som drar på kryss antagligen på onsdag! Sen så var jag skit sugen på jucie och gurka så jag och emma sprang ner och handlade det! juce gurka och ost! så det blev en suverän frukost! gav tequila sin dags mål så gick vi ut med alla hundarna runt huset och så.. Ska skriva en hatlapp till alla jävla judar på denna gård! Glas överallt kan knappt gå någonstans med mina hundar! är så jävla trött på att idiotiska akelius eller vad fan det heter inte sopar upp det.. Det är väll meningen att det är deras jobb eller? så snart ska jag skriva en hat lapp, fota det och skicka in till www.argalappen.se .. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på! in i duschen antagligen :)


Grattis mor min på 39 års dagen <3:D

Hejsan.. Måste först och främst säga grattis till min älskade mor som fyller, 39 idag, (onsdag) eftersom klockan är över 12! Sen vill jag också påpeka att det är 5 hela dagar kvar till min 18 års dag :D wiho!:D.
Idag har jag inte gjort så mycket. kom hem från jimmy vid ett typ för jag stod och snackade med alex i typ en halvtimma innan jag kom därifrån. Så bytte jag om och gick ut med tequila. Efter det gjorde jag äckliga nudlar som jag gav till hundarna och glodde på en skit bra film på tv1000! gryym! Emma kom över och vi gick ut på lång promenad, gick rakt ut i skogen påväg mot gladö men vände efter några kilometer för tequila var helt slut efter allt badande och springande så vi vände så har gått mer än en mil idag jag och emma :) duktigt! Gick och köpte chips och cola sen badade vi tequila för hon var lerig ända uppe vid öronen, - sen la vi oss och kollade på ice age 3 :D HAHAHAHA BÄSTA FILMEN :D fan vad vi skrattade!!:D gick ner hit började spela ett spel på facebook som jag nu är beroende av.. vi gick ut och tog en cigg med noras och gck en promenad med hundarna sen framför spelet igen! nu ska v straxt sova, är helt slut! plus att mor min fyller ju år så! :)



inne & ute



Tatuerngar! - Nu är det bara 7 ynkliga dagar kvar tills jag fyller 18! Och då ska jag göra min första tatuering.. har redan valt ut nästan alla jag ska göra, men inte i vilken ordning! det blir nog bra! :)

Jeans kjol! - Jag diggar det som fan.. har aldrig använt det förut, fast denna sommar har jag för det mesta använt det! så fint med ljusa jeans kjolar och bruuna ben till! najs!

 Raggare, - Det är nog det goaste folk jag mött på! :)



Förhållande på sommaren! - Nej tack! Visst är det mysigt att ligga på stranden, eller vara i vattnet och gosa med sin partner! Men vem kan inte göra det oavsätt om man har en partner eller ej.. Skippa allt jäcvla bråk och tjafs och var singel!!

ovänner! - Helt seriöst så bryr jag mig inte ett dugg om, hur vad varför och när folk håller på och snackar om mig, och jag kallar knappast det avensjuka.. tippar mer åt att folk inte har något liv.. Skippa skitsnackat och lös problemen istället. för när dom väl blir ställda mot väggen så fegar dom ur och ljuger..

hittat en skyst hemsida där jag redigerar mina tatueringar ! ;)



Till indi ! Hhihi:)

-

Danmark eller ej...? det är frågan! - Fan vad jobbigt allting blev nu! suck!

-

Nu flyr jag vidare, får se ifall jag kommer hem sen, men jag ska ju till "mr hemlig" ahahahahah var tvungen :) kissie wannabe ^^ Nej men skämtar hörs sen

bloggtorka ?

fan bloggtorka tror jag.. har typ ändå inget speciellt att skriva om.. Det är som så att jag ink några polare har börjat planera en resa till danmarki aug i ungefär en veckas tid! först när vi började prata om det, skulle vi ha en roadtrip första stoppet i göteborg, sen i skåne, och vidare över till danmark.. Nu snackas det om att vi ska dra den 24 juli och ta bussen hela vägen till danmark... EMn får se för kort tid att dra tycker jag utan planering. måste fixa hundvakt till tequila plus att den 24 har jag redan bokat upp annat hela den helgen! får se vill åka men måste tänka på hunden kan inte bara lämna bort henne i en vecka hur som helst om inte min pappa tar henne iförsig! får se iallfall hur det blir, håller på snackar rätt mycket med seb, och andre. yeye..
idag har jag inte gjort säskilt mycket. suttit vid datan, vart på promenad med hunden, bea, hennes hund och emma lite sen gick vi hit snackade rätt mycket och jag spelade musik för hennes bebs i magen som gav mig en kick på handen när jag höll på den! :) kändes underbart mitt lilla gudbarn :D<33 3 månader kvar sen får jag hålla i dig på rikigt!

just nu sitter jag och lyssnar på gammal svensk rapp, lyssnade alltid på fonky fresh och danish 05! :)



Jedi mind tricks gör nog en av världens bästa rappmusik


-

ÅTTA DAGAR KVAR!! :D






party ?

...Hahah fyfan vad kul jag hade igår :D.. Grillen och hamsern kom till mig och följde med mig ut med tequila en stund och sen åkte vi och hämtade upp emma. Åkte hem till hamstern där vi chill krökade, lyssnade på musik och skratta och hade det skit trevligt! Drog sedan till söder och mötte upp indi och sebbe på medis utanför snaps där jag även mötte upp Emil en kille jag träffade på krogen i vintras. har inte träffat honom sen dess så det var as roligt ! Sen iallfall på något sätt hamnade vi på tunnelbanan, minns inte hur, men drog till vårby gård hem till indi och satt där och krökade osv, Sen hoppade emma, indi och sebbe ner i badkaret och badade ett tag hahah ! Emma sumpade sin lur där någonstans så vi ska straxt möta upp indi och åka dit och leta innan han ska ha fest ! :) får se ifall jag ska dricka idag:P lär ju märka det ! hehe :)




:)








Torsdag

God morgon! Har inte haft någon lust att skriva på ett tag! Men iallafall, Har precis fått i mig en billys pizza, - äntligen efter så många dagar! Har haft så fruktansvärt ont i min mage sen i torsdag! igår tillochmed kräktes jag fyra gånger! men nu känns det lite bättre fasten det svider! Vaknade ganska tidigt idag, har sovit sammanlagt 25 timmar av 48! så nu är jag laddad igen precis som en duracell kanin :D hahah ! Åkte ner till banken och förde tillbaka dom pengarna som mitt gamla jobb av misstag satt in på mitt konto.. så nu vart jag 4000 kr fattigare:P Sen fotade jag och skrev på papper som nu är påväg till mitt id kort:) Känns soft att ha allt detta fixat ! idag ska jag och emma ha film maraton! tror inte det blir nå chips eller ngt har varken cash eller lust att äta, blää.. blev just bjudna på chill krök med några gamla vänner i älvsjö! så vi får la se ;D

inne & ute

INNE
En bekant till mig har skapat en låt om Dessie och blondinbella! Riktigt inne hahahah ! spana in hans blogg

http://atlemusic.blogg.se/



Måndag

hejsan, har inte haft tid eller lust att skriva idag.. mötte upp cissi i huddinge sen drog vi till centralen för hon skulle handla en ny piercing, - och det gjorde hon, en rosa! vi drog sedan hem hit och lämnade teQ tog en promenad sen åkte vi till södertälje hamn och mötte upp mormor och åkte hem och lämnade henne, sen tog vi en rätt så lång promenad och sen åkte hon hem. Nu väntar jag på emma som ska komma hit med en film, hon ska vara hundvakt till mina hundar imorgon för vi skapå dax kryssning med min mormor, mamma och små systrar! blir nog kul :)

Power big meet 09

HEEEEELLO :D fan livet är ju bara för underbart - Alltid :) Drog ju till power big meet i västerås nu i fredags morse så här kommer det fullt med bilder och sånt!

FREDAG:

Jag och emma mötte upp andre och indi utanför mig, sen hoppade vi in i bilen med all packning och sen drog vi. stannade vid macken i stuvsta i åsk och blixt vädret springer vi n och handlar cigg. sen drog vi :) började kröka redan då så jag var i full gång hela tiden, vi stannade i enköping och käkade på donken :D sen drog vi och handlade cider och så på bolaget, även fast vi hade 48 bärs :) drog sen och mötte upp indis raggar kompisar, niklas, fredde, nisse och några till i deras raggar bil och sen crusa vi till hästcampingen där vi slog oss ner och där vi bodde under hela helgen


några utav dom som vi bodde med

Sen så drog vi ut med en jenkare tror jag det var och crusa med alla raggare, så jävla härliga killar och tjejer :) skit samma. :P vi drack öl, lyssnade på raggar musik snackade skit och hade det helt jävla najs !

min kusin kom också,  hade så jävla kul alla tills igår innan vi skulle dra hem, hon kommer hem slapandes med två vakter i handen och jag skämdes ihjäl, vakterna drog och hon skrek allt möjligt så blev jag sur och slog ner henne. hon slet mig i håler så jag har typ inge hår kvar alls. hahaha fan vad jag skrattade, men har iallfall en blå klocka och typ sår på näsan av hennes ring.. Men hon hamnade på akuten och jag andre indi och emma drog hem för bilfan gick sönder! Skulle jag ha orkat så hade jag kunnat skriva en hel jävla bok om helgen för den var så jävla gryyyyyyyyym!! Tackar iallfall alla som jag mötte där för en sjuhelvetes helg.. värt att minnas!:)


Andre i raggarbilen


Filip, niklas nisse och niklas! underbara grabbar :D


En granne som hängde runt med oss på campingen


dom igen :D


emma med filip, :)


Kommer-inte-ihåg-hur,vart,när och varför hahaha emma iallfall:)


ngn snygg liten docka haha :)


jag niklas amanda och stolpen.


Vi där var väldigt tuttfixerade ett tag haha


Så snygg hahah


jag diggar skorna




Packåsna:D


så kan det gå!!:P

har lite över 200 bilder tror jag. lägger upp dom som är värda att ligga här!

ses på söndag :D

God natt allehoppa. heller hur fan man skriver, ska sova nu efter en chill kväll på balkongen med emma och öl :) ska upp tidigt imorgon så.. men vi hörs på söndag, pöss:D <333

torsdag

God morgon sweeden, hehe skämtar ;D Fyfan vilken hetta det är - och jag älskar det.. Imorgon drar vi till power meet ! fyfan vad kul det kommer att bli!

Fan hade skit svårt att sova inatt grät som fan och tänkte på bebo! emma ringde upp mig och så snackade vi lite, så jag lugnade mig och sen la vi på så vi kunde sova lite. Vaknade upp i morse av att jenne kröp ner under täcket, och yr vaken som jag var, blev jag fett glad och trodde det var bebo, fan vad jag saknar henne..

sprang nyss ut och snackade med andre, han som ska med imorgon också till power meet, vi snackade om tider och så :) men har fan ingen tid att sitta här måste fixa öl och packning. hörs puss



tatuering

Funderar starkt på hur jag ska göra med tatueringen jag ska göra.. hur jag ska göra om den så den blir unik och som ingen annan har! måste börja lösa det, och dra till någon tattueringsalong och boka tid och be dom hjälpa mig att fixa den ! något förslag, jag har mina, men någon som vet ?

God kväll

Kollade precis klart på min stora kärlek eller vad filmen heter! haha så jävla bra! runt nio gav jag tequila mat och sen gick jag och emma och mötte patrik nere vid visättraängar, och vi gick vidare upp till björnkulla. Känns lite som att jag vill variera med vart jag går med henne för hon känner sig uttråkad av att springa runt och lukta på samma skit varje dag, så vi gled dit ner och sådär.. var inte värst roligt om jag ska vara ärlig! iallafall vi drog och handlade cola sen hoppade jag in i en kall dusch, och det var så jävla HÄRLIGT!

Jag vet att min blogg design suger snopp, men amanda skulle hjälpa mig sa hon, så hon får göra det när hon har tid och ork :), blir nog hur snyggt som helst när det är klart ! :)

Schema för morgondagen
  • Vakna skapligt..
  • ge hundarna mat och ut med dom..
  • Köpa PÅLADDNING till mobilen
  • Börja plocka fram kläder som ska med..
  • Fixa med sovsäck börja packa
  • hem till emma ut på gården med tältet och checka av det.
  • Bolaget emellan någonstans..
Skriver nu inte i ordning..

som ska packas ner

  • Sovsäck
  • Tält
  • liggunderlag
  • Badkläder
  • Solkräm
  • Smink
  • Tajts
  • Kjol
  • Shorts
  • ÖÖÖÖÖL!
  • Mjukis kläder,
  • två par skor
  • laddare till mobilen
  • Och ett gott humör :D

just nu

Hellu, Fyfasiken vad det är varmt.. eller snarare fett kvavt! Nu har emma precis hjälpt mig med att flytta alla dator saker över till mitt nya dator bord :D Fett braigt det blev !:D Nu ska jag kolla efter en kyl väska och sen kolla efter ett par skor som jag kan ha på power meet, mina tofflor gick ju sönder i helgen (a) hehehe !

Rest in peace bebis <3

tidsfördriv

Vad blir ditt namn baklänges? nilE
Har du gjort en snöängel i år? japp :D
Hur lång tid är det längsta du legat på sjukhus? lite mer än 24 timmar
Har en dröm gått i uppfyllelse? Aa fan
Tycker du att sengångare är söta? vetefan hur dom ser ut
Har du någon gång testat karate? yes när jag var liten
Första sporten du gick på? ridning
Minimorötter eller pommes frites? pommes
Vad längtar du mest till just nu? Tills jag fyller 18
Hur gammal har du tänkt bli? har inte tänkt på det. dumt att förvänta sig något man vet inte när det väl gäller
Har du haft vattkoppor? yes
Vad drömde du inatt? om bebis, "/
Vilken tv-serie är bäst? sex and the city, scrubs, how i met your mother
Vad åt du senast? rostbröd
Höga eller låga strumpor? låga 
Vad är du mest rädd för i hela världen?Var : att bebo skulle dö, nu för att alla i min närhet ska dö 
Läser du på baksidan av mjölkpaketen?oftas
Vad har du för färg på ditt påslakan? gul = fult
 Bikini eller baddräkt? bikini
Snyggaste läraren? micke helt klart!
Är du mörkrädd? ja fyfan
Har du någon gång haft på dig ett par trosor?  ja
Riktig gran eller plastgran? plast
Tänt eller släckt när du ska sova? tänt
Godaste drickan till frukosten? juice eller oboy
Vill du bli president? ja och fett bra världen hade blivt!!
Har du spelat tjej i en teater? jaa
Duscha eller bada? både och
Har du gråtit i skolan nån gång? ja det har jag
Hur tar du dig till skolan? hehe vilken skola ;)
Har du någonsin sminkat dig som punkare? japp
Sjunger du på toa? och i duschen
Vilken färg har din jacka?alla är olika, mest gröna och svarata
Använder du långkallingar? nej fan
Är du höjdrädd? nefan
Vilket land vill du åka till? thailand eller grekland
Vad var det senaste som fick dig att skratta?vet inte, har bara tjurat idag
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? ja det gör jag
Har du sett din bästa vän gråta? ja det har jag,
Vilka vitaminer åt du när du va liten? frukt
Har du fått någon komplimang idag? nej har nte snackat med ngn typ
Har du varit med i en rättegång? nej men har blivit uppspelad som vittnet på ett band i en rättegång
Är du polare med grannarna?  ja
Vilka språk talar din mamma?svenska sen kan hon väll engelska och tyska tror jag
Vilka länder har du bott i? sverige
Senaste piercingen? i handen
När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? igår
Gay? nej
Har du äggat ngn? ja & jims typ bas låda eller ngt sånt
Har du täckt någons hus med toalettpapper? vilken ide :S slänga ut pengar på sånt skit, hell no
Suger det här? ja men vad gör man
Har du varit på stranden? yeah igår
Har du haft en stalker? vet ej,
Minns du din/dina musiklärares namn? nej
Hur bra är din syn? fett bra
Har du varit på ett party? yesyes
Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar? Aa fett kul
Vad skulle du säga om jag sa att jag va kär i din bror? varsegod han är gratis, få han att flytta också
Har du varit utomlands? 2 times
Har du sett din bästa vän naken?  kanske
Var är dina syskon just nu? små syrrorna på övervåningen, big brother ingen anng, big sister är väll hemma
Vilken tid gick du upp i morse? halv sju typ
Vad ska du göra i helgen? POWER MEET!!:D
När va du riktigt sjuk senast? är sjuk nu och det har pågått sen april.
Vem är den senaste kändisen du tog på? pattek ;)
Vad finns i din bakficka? har ingen
Har du färglinser? nope!
Vad gjorde du kl 2 inatt? sov som en gris
Vad är det första du gör på morgonen? pussar hunden
Vad ska du göra efter det här? kissa

Rest in peace <3


<3



Grattis Bobby min underbara vän på 18 års dagen :D <3 hoppas du får det super najs dag oavsätt om vädret suger :D


Tequila är en klant!

shalå, Har sovit skiiit länge inatt :D känner mig fett utvilad !:) vaknade runt 7 av att jag drömde om bebis <3:( och sen hörde antagligen tequla mig så hon kom ner :) nu ligger hon här vid mig i soffan och jag ska nog upp och ge hundarna mat och sen gå ut med dom! Juste, igår när v var ute på kvällspromenad med alla 3 hundarna så fick tequla ngt flipp så hon rusade rakt in i jennas koppel och gjorde en volt så kom hon hoppandes tll mig, blodig i munnen och halt :( så jävla klantig min lilla tjej! så hon hoppade upp med fram tassarna i knät på mig så jag kunbde pussa och blåsa! hon slog nte ut några tänder iallfall!

Ser inte ut att bli fint väder idag, så ska nog packa och städa mitt rum inför power meet! hörs senare puss

Rest in peace bebis <3

RSS 2.0