-

" Dont dream your life, live your dreams "


2 nya tatueringar...

Har tatuerat mig idag, två nya på handlederna! fixar bättre bilder sen någon gång.

-


-


bilderna från helgen!

sha! eh.. hmm.. vet nte vad jag ska skriva! men typ kom nyss hem, gick till jimmyoch kollade på en film som typ nnyss gått på bio! har redan glömt vad den hette! vi kollade den och sen drog jag hem och tog en kvällspromenad med hunden! Tänkte lägga in bilder från helgen!

Sandra sen några killar vi dansade med på viper room i lördags



sankar dig !

Goddag! Sjukt kul inatt, Först drog vi till viper room! Dansade sjukt mycket! Sen drag vi till cattelin och fortsatte där! Träffade några gamla klasskompisar som jag inte träffat sen jag var typ 11-12 så det var sjukt kul att träffa om! :D vid stägning drog vi mot tunnelbanan till gullmars och tog nattbussen där! Stod först och snackade med busschaffören, Micke! En granne till jimmy, Och sen snackade jag med tobias typ hela vägen! så jävla trist att åka ensam tur att ngn var vaken som kunde hålla mig sällskap!:)

Nu på sista tiden har jag haft sjukt svårt att sova! Alltså jag somnar oftast bra! men hinner sova en timma sen vaknar jag till för att jag tänker på döden.. Somnar om och sen fortsätter det sådär! Drömmer hela tiden om bebo.. Så jävla jobbigt! Finns bara ett ställe jag kan sova på som jag nte drömmer sådana konstigheter! Men inte det lättaste! är så sjukt utsliten så det är inte sant!

Rest in peace bebo <3

här får ni en bild på mig och nitro i söndags :)


F som är fredag

God dag! :) går var det helt sjukt! leila kom hit och jag fixade klart mig. Sen drog vi till pickles och tog varsin öl innan vi drog till tåget! Vi mötte upp sandra utanför henne och sen drog vi till tessan där aven henens vän sara var så satt vi och spelade jag har aldrig, haha! Sen drog vi till tåget och in till stan! på Tåget mötte jag en gammal vän som heter lena! sjukt jävla kul! har inte sett henne sen jag var 13 år typ! :) På tunnelbanan började en mulatt att jiddra med tessan så i rulltrappan puttade han till sandra så jag slog honom i ansiktet, då slet han tag i mitt hår så jag hamnade i perfekta läget! fick in typ 2-3 slag på hans pung så han typ vek sig! hahah fuck vad jag skrattade xD sen följde han efter oss så sandra ringde polisen och så fick jag snacka med en 23 åring som var sjukt snygg grr Det kom typ 4 snut bilar pakebuss och shit haha! Dom tog med honom till stationen! Vi drog vidare över allt men blev utslängde för vi var för små haha sen drog vi till chaplins. Vi dansade och drack ngenting sen skulle vi gå ut och röka, och helt plötsligt var vi för fulla alltså jag och leila!:s Vi ba ööh va? vi hade lixom nte drukigt någonting förutom när vi förkröka hahah.

Så jag och leila drog för hennes vän alex skulle komma och hämta oss! först mötte vi värsta snyggingen som stötte på leila! och sen mötte vi tobias! Grr sjukt snygg.. Vi bytte iallfall nummer och han ringde mig idag och vi kanske ska ses ikväll :) ikväll blir det nog viper room :) Nu ska jag ut med hundarna och sen hoppa in i en dusch! bilder kommer imorgon! pusspuss

Utgång ikväll!:D

Hallu! Nu är jag hemma hos mamma! Hon hämtade mig idag vid halv 2 typ och så åkte vi till skärholmen och lämnade in hennes nya telefon för att låsa upp den!:) gick på en halv timma och sen drog vi tll ö&b och köpte täcke till hundarna inför vintern :P var bara hemma en liten snabbis och sen drog vi till stallet och hälsade på! Första gången jag var där efter att vi tog bort min totto :( Kändes väll okej! lite skumt att inte kunna pussa på honom! Har trotsallt ägt honom i 14 år <3 min lilla plutt ! Pussade på pw ist :) våran gamla häst som våran vän köpte av oss för några år sedan!:) Nu är det stress! Ska hoppa in i duschen och sen börja fixa mig inför ikväll! Sen dra antaglen leila med oss ut också! ska bli skit kul att hon hänger med! :P Så jävla rolig hahah1 :) Vi drar nog till ambassadur eller vad det heter :) Hörs snart puss

ohoho, love hurts <3

God kväll! Eller natt? Sitter här hemma hos sandra. Hon har redan gått och lagt sig för länge sen! hon tog med sig hundarna in till sig också! så det är lugnt och skönt här :) sitter och spelar spel med sebbe på msn, Dricker tee och lyssnar på lugna favoriter och gosar med henens ena katt kajsa :) Hon brukar annars inte visa sig så mycket när jag har min hund här :P men nu är hon hur kelig som helst ! Åååh nu kom låten love hurts och ska spela vidare :) god natt :)

Lista

Dagens mående: Pigg och lycklig..
Dagens låt: nothing compers..
Dagens smink: gammal mascara från igår
Dagens klädsel: Mjukis
Dagens händelse: Skakningar i benen (a)
Dagens planer: Sova :p
Dagens vill ha: en häst
Dagens saknad: R.I.P Manne, Bebis, farmor, morfar & johanna!<3
Dagens längtan till imrogon
Dagens bästa: Sandra
Dagens behov: en dusch
Dagens köp: ingenting
Dagens mat: Pizza


Svar på kommentar

Anonym : Jag vet att det är dålig uppdatering, men förklarade varför i inlägget under !:) Och hur det går med gudbarnet! Det går jätte bra!:) hennes mage är så stoor och fin :) Var med henne igår först på dagen och sen snäll osm hon är satt hon hundvakt, Så låg i sängen och myste med magen innan vi somnade inatt och den sparkade :) Inte långt kvar nu! 27 november kommer det lilla miraklet :) Hare bra!:)


Uppdate

God kväll! dålig uppdatering i know! Men för tillfället "bor" jag hos sandra pga Olika andledningar! Tequila är också här med mig såklart! I söndags firade vi ju sandra! Sen i måndags drog jag och sandra ut igen! först till olearys och tog varsin cider och sedan drog vi till gröna jägaren inne på medis ! Tog någon öl där och spelade black jack med några killar! :) Drog sedan vidare till vicktoria som ligger vid kungsträdgården och det var så jävla kul! Värsta draget och fullt med bögar :D vi fick champange och cider och shit! så jävla kul! Efter det drog vi till labbet som är öppet till kl 5 och sen drog vi till alle och sov där!

igår var vi ute igen och festade! var på harry B james Med kim och hans vänner! Lite lång tråkigt faktist! Fast bra live band! Sen drog jag och sandra till chaplins och mötte daniel.. Vi fick flera olika drinkar och shottar! Där också dans hela natten!:D utanför sen Var det bråk mellan 2 tjejer Och sandra var drunk as hell och trodde hon hjälpte till men hamnade underst så jag tog av mig min klack sko och slog en kille i huvudet 3 gånger! hahah! så jävla kul höll på dö av garv alltså! :D drog hem sen och snälla bea hade ställt upp som hundvakt till vårar babes så vi satt och snackade med henne ett tag sen gick vi och la oss :)

Nu sitter jag och kollar på 2 and a half men & lyssnar på lugna favoriter medans sandra färgar håret :)

Sandras 18 B-day

Sorry för dålig uppdatering! Har haft fullt upp nu senaste tiden! Sandra Fyllde ju 18 i måndags så vi har vart på krogen!:) här kommer lite bilder..


Sandra, Sandra & jag


Sandra & sandra

Tomten, jag önskar mig pontus hjelm i julklapp

Min blivande man :)<3

 


shopping

hemköpt idag :) Perfekt !:)




Vila i frid 24-07-91 - 19-07-09 <3

 

'


Lista

jag älskar Livet!
jag har inte Haft trekant med två killar
jag har Otur i spel & otur i kärlek..
jag hatar Mörker..
jag avskyr Nattfjärilar
jag är Aktivt singel..
jag och Sandra har haft sex..!
jag nästan drömt om sex i en veckas tid!
jag kan Dansa!
jag tror Att allting har en mening!

 


Tankeställare?

Godmorgon! Klockan är nio och jag är redan vaken ? Huh..? Sov hemma hos jimmy och av någon okänd anledning vaknade jag till i morse vid sju och var inte ett dugg trött! kändes nte ens som att jag hade sovit! skumt som fan! Han drog tll jobbet och precis när jag höll på somna om fick jag ett mess av honom att jag skulle ge han hans konto nummer! så var tvungena tt sätta mig vid datorn. kollade även face och fick mig en tankeställare ! hah ! nu ska jag sova någon timma så jag orkar med dagen!


BOORING

OM MIG
1. vad heter du? Elin Larsson
2. vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? pippi långstrump
3. vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? det snackades bara om elin
4. vilket stjärntecken är du? Kräfta
5. vilken årgång är du? 1991
6. vart bor du? Huddinge komun
7. bott utomlands? Nej, men förhoppningsvis i framtiden
8. flyttat antal gånger? tappat räkningen
9. vart skulle du vilja bo? Vart som helst bara det är eget!
10. yrkesval? Vill utbilda mig till polis

UTSEENDE
1. hur lång är du? 170+
2. hur mycket väger du? No idéa
3. hårfärg och frisyr? Blond & långt
4. ögonfärg? Blue
5. mest nöjd med? mina ögon
6. minst nöjd med? Att min hjärna krånglar!?
7. skostorlek? 37-38
8. glasögon? nix
9. har du några piercingar/tatueringar? 4 piercingar + öronen och en tatuering
10. naglar: Långa omålade

FAVORITER
1. filmer? the conemned eller hur det stavas!
2. låtar? Volbeat - the gardens tale.
3. årstider? Alla, mest sommar
4. mat/dryck? Korvstroganoff. Jucie
5. djur? Hundar
6. färg? Black
7. parfym? dior
. tv-program?
Greek.
9. sysselsättning? hundis, Festa, söka jonbb.
10. Plagg? bekväma

KLÄDER
1. vad använder du just nu för jacka? Min svarta skinjacka
2. vad använder du just nu för skor? olika
3. favoritfärg på kläder? Svart & vitt
4. favoritmaterial på kläder? Spelar ingen roll så länge det är bekvämt
5. vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Höst plagg :)
6. favoritaffärer? Vila :)
7. för ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Beror på vilken månad.
8. favoritmärke(n)? Vila
9. vad har du för byxstorlek? Har inte handlat nya jeans på ett år!
10. vad har du för tröjstorlek? 36/38

BLANDAT
1. vad heter din morfar? Perry
2. var har du i din:
¤ jackficka just nu? En tampong och ögonbryns smycke
¤ väska just nu? Lite skit
3. vad är du beroende av? Sömn
4. vilket land kommer du i från? 99 % Svensk 1 % tysk typ
5. vilken sorts lypsyl använder du? Vanlig
6. vad tror du på? Spöken.
7. vilken religion tillhör du? ingen
8. vad köpte du senast? Cigg
9. har du nåt husdjur? 3 hundar
10. vad bor du i? lägenhet

PRYLAR:

plånbok: Grön från hm
tandborste: två vita
smycken: Ring och piercingar + örhängen
solglasögon: Dior
underkläder: hotpants, string
nagellack: olika

Borta bra, men helt väck bäst

Nu är jag hemma igen! som en ny person.. not! Har iallafall tagit itur med alla tankar :) ska straxt hoppa in i duschen, Men kaffe latte först! sen ut med tequila och sen möta jimmy :) hörs sen byebye!


jag och nitro inatt när vi kollade på blood in blood out :)

jag dog en bit inombords av skratt när jag kollade på idol i förrgår! så jävla BÄST!!!


Uppdate från pappa1

God kväll :) Jag mår bara bra! men är satans trött och sliten! Har vart en lugn vecka här hos pappa, är fortfarande kvar! Tror jag ska hem imorgon för att hjälpa en vän som mår dåligt! - Du vet att jag finns här gumman <3 Igår drack jag lite med petras bror och hans kompisar. Vi spelade guitar hero och jag helt seriöst ägde dom! hahah.. Är inte direkt bra. Spelar på medium men jag var så grymt mycket bättre än dom ;) hihi! Sen drog jag oh titus hem till tony och drack margarita och jäger sen drog vi hem!:) Annars har veckan varit lugn! Juste Tequila har fått utslag på sitt ben. Petra trodde det var skabb först men när hon hade kollat extra noga så tror hon det är värmeutslag! Min lilla babe :/ Det kan hända vilket djur som helst så det är bara att köpa medicin! nu ska jag fortsätta spana lite på datorn! pusspuss

-

Ska dra till min pappa snart! vet inte när jag kommer hem, men kommer typ inte kunna uppdatera ialflall! pöss

Fuck off

 


nattinlägg

God kväll! sitter här och gör absolut ingenting. Kan inte sova och det är piss! Idag har jag umgåts med emma och sen med pata lite. Vaknade vid halv tre hemma hos jimmy, men vi låg och kollade på tv och myste fasten patrik var där. Gick hem efter 5 typ ngn gång och jag var så jävla hungrig. mötte emma på vägen sen drog vi hem till mig och käkade korvstroganoff :D muuums! Vi la oss och kollade på hanna montana move, som jag nu har sett 2 gånger. Så bra! emma tyckte om den också ! så mycket creds till henne!:) vi gick och mötte pata på kvällen och tog en långpromenad med teQ runt hela elljusspåret, Härligt att bara gå runt och snacka blajja !:)

Igår drg jag och mötte emma, sen drog vi till ettans gård där alla var och firade anders som fyllde 40! vi var där och tog en massa bilder och så! Jävligt kul hade jag men var så fruktansvärt trött när vi gick hem så jag somnade på direkten när vi kom hem till jimmy, helt sjukt alltså! minns inte ens !


Anders


En del av gänget!


Jag och emma åt någon blå godis :P

Mer bilder finns på facebook

Fredag - Lördag

God kväll! Igår drog jag hem till jessica och myste med småpojkarna! hon och hennes kusin jenny var barnvakt så jag höll dom sällskap ett par timmar. drog hem och bytte kläder och sen mötte jag upp fredrik och carlos, och vi gick vidare ner till robbans. Där mötte vi även tobbe & adde. Vi satt där och diskuterade en massa och sen skulle vi dra vidare upp till sussie. Mötte emma utanför pickles och vi bestömde att hon skulle komma upp sen! jag drog upp själv och grabbarna stannade kvar. Satt där upp och minglade med massa folk osv. Emma kom men då skulle jag precis dra! Så jag drog och mötte jimmy, sebbe, jocke, patte och indi vid asiaterna och sen drog vi hem till patrik en stund. Men jag och jimmy drog på en gång typ. Idag har jag var pysslig av mig. så har spelat spel sytt osv. haha - Nej jag kan inte sy..

ska snart möta emma och hitta på någonting. men vet inte riktigt vad. drar väll till robbans eller något! puss så länge!

jag längtar

Jag längtar efter en egen lägenhet

Jag längtar efter något att kämpa för

Jag längtar efter att få lusten tillbaka

Jag längtar efter någons varma famn

Jag längtar efter vintern

Jag längtar efter min 20 års dag!

Jag längtar efter glädjen

Jag längtar efter känslan

Jag längtar efter att få sätta dig på plats

Jag längtar efter tequilas valpar om några år

Jag längtar efter orken

Jag längtar efter körkort

Jag längtar efter någon som kan offra allt. och som jag kan offra allt för

Jag längtar efter pappa

Jag längtar efter sommarn

Jag längtar efter att förskylningen ska släppa

Foton på teQ och nitro från igår

Nu är jag hemma igen.. Håller på laddar ner photoshop så jag kan redigera modell bilderna från inatt! :)












OBS ! Måste läsas !

Godmorgon bitches! Sitter just nu hos sandra, Drog hit igår med tequila, Och sov kvar! Igår så var vi för mestadels ute med hundarna! Hahaha igår när jag sandra och hundarna mötte upp kim utanför sandra så höll jag i båda hundarna, så fick dom syn på en katt.. Och så underbart som det var hade det regnat och gräset var snorhalt! Så hundarna tog sats och kuta gärnet mot katten och jag glider efter ner på mage och släpas efter dom.. hahaha fick stopp på dom precis innan asfalten och så kommer sandra springades och as garvar och jag ligger där och skratta så mycket så jag dog en liten bit inombords .. väl när sandra var framme hoppade ngn hund upp på henne, drar ner hennes byxor och lindar in henne! så jag skratta ennu mera så jag höll på pissa ner mig. Så sitter sandra utan byxor och jag hade precis blivit släpad över 5 meter på mage hahahahah! fyfan vad vi skrattade och kim garvade också som fan! helt jävla sjukt roligt det var! hahahahaha !

Senare på kvällspromenaden fick jag en dum ide att ta modell bilder i regnet. and yes we did! riktigt heta. Jag var fotograf och sandra modell! Så ska redigera dom lite sen kommer dom upp på bloggen :)

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer! Ifalll vi ska kröka eller ej? imorgon är det iallfall värsta röjet i björnlunda:D hörs senare puss


nattinlägg

sitter här och pratar med sandra i telefon och lyssnar på musik! Åkte ju på återträff, det var sjukt kul att träffa alla gamla klasskompisar :) Och anna & eriks lilla flicka :) thea :) sååå gullig och hur lugn som hels för att bara vara lite mer än en månad gammal! :) efter det åkte jag hem och mötte jessica. Tog en lång promenad med tequila till huddinge där vi mötte upp sandra och nitro och gick till hundrast gården så dom fick busa av sig! Vi åkte hem och nu sitter jag här. var iofs och mötte jim och jimmy i porten för att bjuda på en garre

Anna & eriks dotter thea :)

vad tvungen att testa nya kameran igår.. Här är resultatet..

.. På en larv som vi mötte på ute med hunden!

 


åter träff med klassen

Hejhej, nu är jag fixad osv. Ska ta halv tåget mot södertälje hamn :) Åter träff med gamla klassen:) blir nog kul :) vte inte vad jag ska skriva :P

i was just drunk and stupid!

FUCK!! is tired of hurting people. I can say a hell of a lot to anyone without thinking about what I say. Not at all sense that you are going to confuse you at all talk! Apologize if I said things to you. Says nothing of what I said! I was just drunk and stupid.

sorry man!

svininflensan?

Febrig, huvudvärk & hostar så jag får kräkreflexer! - Att vara sjuk är illa, men när man håller på att bli sjuk är fan värre, då vet man hur bra man igentligen mår innan man är sjuk! Sen när man e sjuk så har man blivit van! Galet irriterad, tänk om jag har fått svininflensan ? Symtomerna är, Bultande huvudvärk, febern bryts ut och man har krassel hosta! exakt som jag typ har.. Eller jag kanske inbillar mig.. ska ringa vårdcentralen imorgon iallfall! Det är synd om mig :(


Saknar min bebo :( 2 hela månader sen <3

Jag vill ha...

.. Eller jag ska ha.. Och jag måste ha.. En usb-hub :D men enligt jimmyboy ska jag behöva en adapter, som inte har usb uttag, fasten jag behöver usb uttag ?:S Fattar ingenting! ska fixa cash iallfall sen ska jag köpa en sån här



Bilder från kräftskivan & Lördagen!



Sandra, jerry & patte


Jerry jag och patte


Vi

 

Lördagen


Sandra & kim


Jag & niklas


Sandra & jag


Ny kamera!

God kväll :) nu har jag precis badat tequila!:P Drog till huddinge med jessica och hennes 3 bröder, Lillbebis, blåbär och benja. Dom skulle äta på donken, så tog en cheesburgare också! Sen köpte jag ben och 4 rullar bajspåsar till vovven! Vi tog bussen hem och pata mötte mig vid bussen sen åkte vi till mediamarket i heron! så jag fick äntligen köpa mig den efterlängtade kameran! när jag kom hem mötte jag jessica och vi drog ut till ängen med hunden och nu sitter jag här! ska straxt ut och möta henne igen!:) har fixat bilderna från kräfskivan nu så lägger in dom sen :) Denna köpte jag! ville ha en annan färg men fanns bara denna kvar!:)






love


Lista

Berätta fyra sanningar om dig själv:
- Jag lider av panikångest

- Jag älskar skate & rock killar

- Jag är oansvarig

- Jag är sjukt klantig


Berätta fyra saker du gjort idag:

- Klätt på mig

- Ringt min chef

- Tankat på min mobil

- hittat en ny älsklings låt                          



Berätta fyra saker du har på dej just nu:


- Mjukisbyxor

- tjocktröja

- BH

- Strumpor

 

Skriv ner fyra saker du hatar:

- Nattfjärilar

- Mörker

- Döden

- djurplågeri


Skriv ner fyra saker du älskar:

- Sociala människor

- Min familj

- Tequila

- Musik


Måndag

Hallu! Shit vad det kliar i mina ögon! känner verkligen att jag börjar bli sjuk, En av mina symptomer.. Igår så gick jag en långpromenad med tequila helt i min ensamhet! Fan så skönt det var att bara gå runt i skogen och få tid att tänka helt för mig själv! Efter det hoppade jag in i en dusch och sen gick jag hem till jimmy. Eftersom att han har vart jätte sjuk och jag börjar bli det,  så låg vi bara och kollade på film. Först jurassic park 2, sen Fäbojäntan som jag alltid har viljat se, så jimmy tankade den åt mig! fyfan vilken b rulle, men satan vad vi skratta! hihi:) Och sen kollade vi på how high - I love! sååå tung :) iofs så spelade vi guitar hero, och jag börjar bli grym ;) spelar på medium fast med ändrade inställningar så det går mycket snabbare ;) Sen låg vi typ och kollade på tv, rakade hans skalle och så!

Idag ska jag hämta min lön kl 4 sen ska jag åka och köpa en ny kamera! Pata hänger med också :) Har hittat skit billiga 10 megapixel kameror runt 900 :) passa på nu :)

RSS 2.0