fucked up

hej där, idag är verkligen inte min dag.. eller i två veckor nu har allt bara gått utför. det löser väll sig med tiden ! eller?
sitter hos en kompis, och emma är på väg, ska sova kvar här, ska snart ner och handla och göra varma mackor i kväll och mysa, snacka lite skit med tända ljus och så. känns skönt, i helgen hände det rätt så stora saker, så sandra flyttar ut, nu ger jag upp, hoppas vi kan fortsätta att vara vänner och lösa allt om några dagar när vi smällt allt, och det är jag som bett henne flytta, och inte så att hon gör det själv. hon behöver ju inte flytta föralltid, men minst några veckor iallafall så vi får vara i från varann och inte riskera vår 14 åriga vänskap. Men nu har jag inte mer att säga,

piss väder

Vått i skorna undra varför ? skit blask väder. bli fast snö annars kan det fan va!!


hahaha


Mitt 2008

Ja 2008 var ett väldigt speciellt år ! bra och dåligt! Det har hänt väldigt mycket saker, helt underbara saker, jag har träffat jätte många bra kompisar, som jag har jätte bra kontakt med och sen mött på idioter.
ska skriva lite och sätta in bilder om mitt 2008 och ni läsare kan ju göra desamma så får jag se hur erat 2008 har vart !


Januari

Var ju fortfarande tillsammans med jimmy då livet rullade jag pluggade inte.


jobbade på cafet då umgicks med jimmy för det mesta !


jag och sandra fick väldigt bra kontakt igen och det var härligt :)


Klippte mitt hår i lugg jag tyckte det var väldigt snyggt !


Saknade tillbaka till grekland väldigt mycket under hela januari!


Den 25 januari dog min farmor. snart ett år sen VILA I FRID!


Februari


j
ag och jessica var väldigt tajta under februari månaderna, razmus var alltid med oss. på kvällarna gick vi alltid långa promenader ute så razmus somnade !


Mamma lånade Pw i några dagar! oförglömmligt !!


Den 22 var det begravning, det sved och svider fortfarande !


var väldigt ofta hemma hos pappa ! kul att få en ny start på det hela !


Min finaste ägodel! tjejen med störst plats i mitt hjärta fick en ny tröja och åkte med en sväng ner till pappa och petra :)

Mars



v
ar ute och kikade lite på hästa och hittade min egen. mamma hade lagt ut honom pag av tidsbrist osv. men det blev ingenting utav det !


April

i april hände det inte mycket, jag och emma började umgås och blev tajta, och jag o jimmy gjorde slut..

Maj


Valborg, var helt underbart, oförglömligt ! hade svinkul, vi var först hemma hos mig ett gäng, gick net till brasan och kollade på den, jag emma och bea blev upphämtade av lången och drog till tullinge, ! sjukt tack :)


Tog äntligen mitt efterlänktade hål! i love it !


Det hemskaste under hela maj var när jag emma bea och gunter var på väg hem springer det ut ett råddjur mitt på vägen och vi körde på den!  vi ringde polisen och sen kom vilt vårdarna och sköt den.

Juni
i juni träffade jag kim. otrolig rolig kille.. väldigt spännande, vi blev tillsammans och myste hela tiden ! lärde känna hans kompisar och var ute i värmdö ett av placen jag verkligen av gudar!
du ska veta att jag saknar dig min vän! llänge sen vi sågs sist! kul att vi håller kontakten iallfall :)



Vi köpte en stundsmatta som jag och emma dog för ! :)



juli

Juli var en väldigt soft tid, men ett av dom jobbigaste månaderna på hela året!
Allting gick neråt för mig ! kryssningarna, rånet . det sög men vafan!
så länge jag lever gråter jag inte över spilld mjölk!

Åkte till powermeet för första gången! lätt att det blir nästa år igen! hade så sjukt jävla kul ! jag och emma, och miciz




på kryssning nr 1 åkte jag, hillevi, annika, sen massa killar, slutade olyckligt, jag hade druckigt men inte påverkad, gick från våran hytt till en annan så stod vakterna bakom ett hörn, dom tog in mig i en fyllecell och  kickade ut oss på mariehamn dagen efter utan pengar och allt, så hillevis släkting hämtade upp oss och bjöd på frukost! upptänkte ett nytt ställe där jag vill bo, mariehamn är sjukt fint!



jag och hillevi började umgås väldigt ofta och det tackar jag för! väldigt unik person jag ser verkligen upp till henne , vi var ute i värmdö och drack vin och spela kubb samt grillade :D


när mamma fyllde år åkte vi till skansen och kollade på the poodles, mammas idoler, hade sjukt jävla roligt och hoppas du också hade det mamma! :)



den 20 fyllde jag år och det var den bästa födelsedagen ever ! :D


kryssning nr 2 slutade värre än den förra, blev rånad osv!

agusti

j
ag och kim gjorde slut i slutet av månaden! vi hade hängt ihop i lite mer än 2 månader! inget seriöst !

Var på min första aik match as härligt :D


Fortsätter när jag har tid ! puss



RSS 2.0