Lördag, söndag och bilderna från i fredags!

Godmorgon, Fan idag mår jag inte så bra! börjar bli sjuk som fan, hostar hela tiden och är gaalet förskyld! i lördags var jag helt död, Drog hem till sandra vid 6 tiden och duschade osv, vid 9 var vi typ klara, då bar det iväg till tomtberga skolan där vi mötte kim och hans kompisar, Vi drog sedan upp till någon av deras tjejkompis på rådsvägen och chillkrökade, Det blev lite segt så kim, niklas sandra och jag tog en taxi till svedmyra och drog på en pub där kims pappa var, Värsta draget, kareoke och massa trevliga fulla människor, Kim gick upp och sjöng sedan drog vi inklsive hans far in till stan där vi skulle in på krogen.. Men Vissa var för fulla eller så var dears leg trasigt så vi kom inte in, Åkte runt i olika taxibilar runt hela staden, så våran kväll bestod av det! hahah gaalet kul var det!:) Vi drog oss mot huddinge, till gp och sen hem till sandra, kim drog hem till sin mor som också bor i huddinge och sen låg vi och kollade på playboy mansion elle rhur det stavas! sen deckade vi ! går städade vi sandras lägenhet och sen drog vi till mig hämtade tequila för en långpromenad, Vi skulle ha gått till gladö, men vi hamnade i sundby direkt för vi tog en helt annan väg i skogen, så vi gick 14 km igår om inte mer :) Väl i sundby plaskade min lilla babe ner i vatten direkt, dök från bryggan och allting, haha fan vad jag skrattade åt henne haha ! :) sen tog vi bussen till huddinge och jag vidare hem hit! Efter typ 2 timmar kom pata utanför mig och vi stod och snackade kanske en timma eller något :) hans nya bil! ojojoj! :D shit vad den låter ;) drog iallfall in och la mig direkt men kunde inte somna like always!

dag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Pata ville hitta på någonting så vi får se ifall det blir så :)  Bilder från helgen.. några sandra har fler :)

Kräftskivan




Lördag, Sandra & kim



Söndag Sandras katt e ju bara fär gryym :)




kräftskivan

Tjena! idag mår jag Kalas dåligt.. Igår hade vi ju kräftskiva och det var jätte mysigt. Snackade och skrattade en hel del! mötte upp patte kl 6 så han var också med:) Käkade bara två kräftor sen mådde jag illa som fan :/ Vid tio typ drog jag sandra och patte till tumba till alex och dom! Skit kul var det. Träffade massa roligt och trevligt folk :) Sandra fick iden att bada i jacuzzin (?) så jag sandra jerry och patte badade, sandra och jerry gick upp och jag och patrik satt kvar och snackade, Drog sedan till nattbussen vid 2 typ och så drog vi till visättra, eller jag och patte mötte upp pata jonas och fredde vid tåget och snackade ett tag sen drog patte och vi andra stod kvar! Härliga grabbar:) efter två timmar typ drog vi hem till pata, alltså jag fredde och pata, Spelade kort men såg fan inte ens vad det stod hahah! Vi 3 gick och la oss vid halv 7 typ när hans mamma gick upp och pata deckade dirr, men jag och fredde låg och prata lite :P vaknade vid halv två typ och jag förjävla piss nödig så pata visade mig till toan och jag satt där på toan och höll på svimma! I somras svimmade jag jämt och spydde varför gång jag var bakfull, så jag var borta ett bra tag på toan och sen diskuterade jag och pata om det, och han var förståerlig eftersom han vet hur jag var i somras! Vi drog till mig och hämtade hunden och sen drog vi ner till ängen och snackade :) härligt!:)

Juste, fick reda på sjukt mycket saker om mr kuk. ^^ Fyfan alltså hahaah!

I keep a close watch on this heart of mine I keep my eyes wide open all the time...

...I keep the ends out for the tie that binds Because you're mine, I walk the line..

Tjatja! sitter och lyssnar på johnny cash :) Börjar bli skit förskyld! världens ret hosta, ne vet när det kittlas i halsen! Legat och hostat hela morgon.. Igår satt jag uppe och spelade farmville och något tivoli spel på facebook! såå beroendeframkallande.. började skriva med jimmy lite och sen gick jag och mötte honom. Vi låg och snackade och kollade på tv. Sen runt typ 7 i morse somnade vi typ! Vaknade runt 1 eller något, drog upp och ringde min chef.. men inga pengar idag heller! "/ Så får dom på måndag! men hade ju planerat att köpa en kamera idag ! Aja! hoppade sedan in i ett långt bad. Sen hörde jag någon ropade nere från mitt rum så jag gick ner och då skulle jimmy gå för han ska på tatueringsmässan idag :) Idag är det iallfall kräftskiva, så sandra kommer över och sen är det fest hos max, alex och den andra broderna som jag typ aldrig har pratat med, Felix kanske han heter ? No ide! Nu ska jag börja sminka mig. håret är redan klart :)

åååååhhh...

..vad spänd jag var. Låg och kollade på paradise hotel danmark finalen nyss.. bet mig i armen! Men rätt par vann :D Nick & diana!:D Sjukt bra!:D Ska försöka sova nu men är inte ett dugg trött :/

torsdag

Skönt att vara hemma.. Full rulle hela dagen.. Har vart och handlat till kräftskivan och så.. När jag kom hem och hade ätit Fukost/lunch/middag mötte jag upp jessica och hennes faster så gick vi runt och letade efter linus och sen mötte vi upp andre och gick till huddinge typ och tllbaka! Helt slut i benen! Tequila ligger i soffan som en död groda! :D iofs så gör jag också det! ligger och kollar på scary movie 3 på 5an fast nu är det paus :P hörs sen, puss puss

morgon får jag lööööööööööööööööön !:D

Bilder från kryssningen 22-23 juli

hellu.. just nu sitter jag och tar en cigg och lägger in bilder från mobilen.. På tiden kanske.. Drog hem till jimmy förut och umgicks lite. Trodde det skulle bli spänt men det gick prima! Först spelade han guitar hero, Och sen mötte v rod och robert en stund och sedan kollade vi på oceans thirteen.. Älskar dom filmerna!:D Får se när jag somnar idag då.. har blivit fruktansvärt sent senaste dagarna, men måste ringa ett samtal och ge en utskällning  imorgon.. :D kanske uppdaterar senare får se.. här kommer några bilder från kryssningen den 22 - 23 juli! :)


Jocke och fredde


Sebbe och leila


Jocke och leila


Leila och fredde


Jimmy


By me, Fotonörden ^^

Fan vad sugen jag blir på kryssning nu... dax för en tur snart kanske. har redan planerat en i oktober och hardcore kryssning i december:)


-

tjena! Eeh vet inte vad jag ska skriva.. Sitter här och snackar med folk på msn & Facebook.. Gick Och mötte emma förut och tog en promenad runt hela elljusspåret och snackade en massa:) Sen hade lilla teQ 4 krypande färstingar så hon fick hoppa in i ett bad! Fick ett tips nyss att använda grönsopa på djuren sen så kommer inte fästingarna! Tack för tipset madde :) Tog en dusch jag också efter för det kändes som det kröp på hela mig :P Sen åt vi kyckling sallad! :) as gott:)

Tidsfördriv

KÄRLEK:
Är du kär just nu? - Dubbelmoral
Har du någon kille just nu? - Beror på hur man ser på saken.
Har du dumpat någon? - Ja
Har någon dumpat dej? - Ja
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? - japp
vem kysste du senast? - Hemligt
Vem kramade du senast? - Sandra
Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej? - Aldrig

SKOLA:
Är du duktig i skolan? - 2 cool 4 school
Har du bra betyg? - nej
Har du fått göra om ett prov någongång? - säkert
Har du fått ett bra resultat på ett prov? - Yes
Sköter du dej i skolan? - Går inte i skolan som sagt så jag slipper sköta mej..
Har du tuggat tuggummi under skoltid? - japp
Haft mobilen på lektionstid? - Japp
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? - jorå..

FAMILJ:
Hur många är ni i din familj? - 6 st :P
Du bor tillsammans med dina föräldrar? - Med mor och hennes sambo
Trivs hemma? - Nja aa, eller.. flyttar snart kanske :)
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? - ja
Har skrikit och slagit din mamma? - Skrikit ja, skulle aldrig höja handen åt henne
Har fått en rejäl utskällning på sistonde? - Nej fan
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.- nja, ibland
Du älskar din familj oavsett vad som händer? - Beror på vad som händer!

VÄNNER:
Du har vänner? - mer kompisar och få vänner
Du brukar vara med? - Sandra,
Vem/vilka var du med sist? - sandra & bea
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? - jaa
Är det okej att ha kill-kompisar: Självklart! Har mer killvänner än tjejvänner.
Har du pussat någon av dina kompisar? - en puss om dagen är bra för magen
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? - dom är inte mina kompisar..
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? - Några men ingen större förlust

FJORTIS:
Du sminkar dej varje dag? - Nej men ibland
Putar med läpparna på kort? - yes
Tar kort på dina bröst? - Ne fan, är för gammal för sånt ^^
Använder foundation på läpparna? - Eeh, nej så jävla FULT..
Super dej packad varje helg? - japp
Du plattar håret och har en typ fjortisfrisyr? - kan jag inte påstå att jag har
Ditt hår e knallblont? - nej

DÅLIGA TIDER:
Vart på dåligt humör den senaste tiden? - Nja Deppad kanske.. beror på spriten i guess
När grät du senast? - I gårkväll kom det en tår..
Du har gråtit över en kille du inte kunnat få? - Bara av frustration ..
Du har slagit ner någon? - Elaka människor ska ha spö
Du har skadat någon med flit? - japp!

ÖVRIGT:
Motto? - " Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Film?- vetefan alltså..
Musikgenre? Allätare!
Lyssnade senast på? - Scatman john - Scatman
Var det här kul? - Nej tidsfördriv



Rubrik ?

seeg är jag, men nu ska jag hoppa in i duschen och sen börja fixa mig lite, här kommer en bild på beas mage från idag:)

Beräknad födsel 21 november :)



Tisen var här..

.. Fast hon gick precis :) hon kom för ett några timmar sen och vi tog en promenad med hunden sen så satt vi här hos mig och snackade! :) ååh vad hennes mage har blivit stoor:D 3 månader kvar sen kommer bebisen :)

Ikväll ska jag ner till olearys och möta upp mamma och hennes jobbar kompisar :) bea ska nog också med vi ska sitta där och snacka massa skit :)

Juste, jag har blivit typ beroende av något skit spel på facebook! eller två skit speel, Farmville och yoville! hahah sämst!

blabla

Snart kommer bea :) var typ en månad sedan jag träffade henne :/<3

i'm a born winner and the world is my playground your fucking clown

Tjena! Hade skit svårt att sova inatt! Så är skit seg idag för jag har sovit bort halva dagen, så har mesta dels legat i sängen och mys med baby och kollat på tv :) Ska klä på mig och möta jeanette och hennes hund så ska vi ta en promenad :) Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, Känner inte för att sova själv så sover nog borta eller så får någon komma hit :) Aja nu ska jag klä på mig och fixa mig hörs puss


har lagt ut bilden miljotals gånger. but i love it!!

jag kan inte sova..

...för att, Det är sjukt varmt i mitt rum

...för att, jag har sjukt ont i halsen

...För att, jag har för mycket tankar i huvudet som vägrar släppa

Bio :)

Sådär nu är jag hemma igen.. Eller för typ 50 min sen.. hehe! Gick upp direkt och hämtade tequila :) Var ju på bio med patrik! Mötte honom på bussen som vi tog till novum där vi bytte buss till 740, Framme på heron köpte vi biljetterna sen gick vi och käkade "middag" på donken! Efter det så gick vi till spel hallen och spelade först bil spel som han utklassade mig på, Och sen något annat spel när man står mitt emot varande vid ett bord och slår till en typ puck som ska ramla ner i ett hål ! haha Jag vann första gången sen utklassade han mig! 20:40 började filmen och vi kollade på drag me to hell, eller något sånt! jag hoppade till flera gånger och skrek. hehe den ända i hela salongen typ som gjorde det.. Sen kom hans far och hämtade oss :) Filmen var suverän.. hatar skräck filmer men den hära var skit bra och hoppade till hela tiden :)



Söndag

Stress.. kom nyss hem.. Igår var det gaalet! berättar när jag kommer hem igen. Måste in i duschen och fixa mig. Sen ska jag och pattek dra på bio :) puss


ihihi

Juste, Imorgon ska jag antagligen på bio med patrik :D<3

Bilder från igår^^ Kommer inte ihåg dom flesta

 
Sandra the pornstar !


Finn två fel ?

Standarpose


waaaaw


Ingen aning om, när och hur (?)


Nu kööör vi!


Gratis dricka och massage! naajs;D


been there done that ;D


Sandra & ngn zigenare som följde oss till tåget


Vet inte


vet inte


Ingen jävla aning ?:S


vet inte :S


facelook igår

Sådär, nu hoppade jag precis in i en väldigt snabb dusch. Typ 5 min dusch.. bara för att piggna till! tar en riktig dusch senare :D tror jag ska äta lite tacos :) Bilder på min facelook igår ;D









NAAAJZ

Heeeeeeeeelt Galen natt! YES! Började med att jag åkte ner till sandra. Vi fixade oss och bytte om till kläderna vi skulle ha! Drog hem till daniel och satt där och förkrökade, Myste med dutch *amstaf/pittbull* Skit fin! Sandra ville visa mig hans inneboendes hundvalpar och kattungar! feeetttt gulliga! Iallafall vi drog till skarpnäck och träffade djim. Och sen drog vi vidare in till stan. Vad vi gjorde där kommer jag inte ihåg hahah! Sen plockade någon kille upp oss och jävlar vilken biil! :O Fan vad snygg lät som fan!:D Drog till segeltorp och träffade robin, tim och hacke en stund sen kom min bror och hämtade mig:) Ikväll blire röjja av igen! underbar kväll / natt :D Bilder kommer

<3333333333

Rest in peace lilla älskling <3






Puss baby <3
Nu tänker jag ta mig en latte och låta tårarna rinna !

You made me spread my wings and I am grateful for ♥

God kväll! Har inte uppdaterat pga att jag har vart hos sandra! Drog dit igår med tequila så hade vi lite mys med grönsaker och dipp och satt och snackade massa skit och kollade på tv. Sen började jag messa med glenn, så dom kom och hämtade upp oss så åkte vi till stuvsta korset och sen till farsta, skogås och sen hem! skit roligt fast jag var lite scary när com körde som dårar hahah !:) Drog hem och sen gick vi och la oss. idag har jag och sandra vart i hundgården hela dagen.. Eller drog till cyckel affären och frågade ifall dom hade några gamla cyckel däck att sälja. Fast vi fick två till hundarna :) sen kom mamma och hämtade mig och teq så åkte vi ut till stallet, där även tequila hamnade i bråk med en jobbig liten terrier som flög på henne! Tyckte det var bra gjort av henne att säga ifrån efter att hon lagt sig ner för att hundjäveln skulle sluta! Myste galet massa med hästis, tog en sista ridtur med han också sen massa pussar och kramar! Har även tagit fullt med foton osv! när vi lämnade honom i hagen sen efter var det även massor med tårar och så! jkänns tungt som fan eftersom att han har funits i mitt liv i 14 år och imorgon klockan tio finns han inte mer! :(
You made me spread my wings and I am grateful for ♥

Nu på kvällen har både glenn & sen sandra ochså försökt fått ut mig, men orkar verkligen inte! vill bara ligga i sängen..Denna helg kommer bli helt crazy! lovar dig sandra!



uppdate

god kväll :) kom precis in från en promenad med jessica, carlos och så hunden! stötte på jeanette med sin hund så min och hennes lekte för första gången :) ska straxt sova är helt slut ! puss

Tisdag

Tjooho! Sitter på jobbet och väntar på att sandra ska komma hit så vi kan träna.. har vart lugnt på jobbet idag, förutom lite saker som hände när jag kom hit! men det tar jag inte upp här!

Igår efter jobbet gick jag hem och gjorde ordning en sallad, åt den sen mötte jag jim på gården och vi tog en promenad med hunden. gick ner till "fullersta" ett ställe där massa punkare brukar festa på och så försökte jim lura in mig på den gården som var kolsvart! men jag gick in en bit sen hoppade han till för att skrämma mig så sprang jag och teQ ut på vägen där lysena fanns igen haha! Vi var ute lite mer än en timma och promenerade och snackade massa skit! Trevligt.. Sen Precis när jag kommit innanför mina dörrar ringer Sandra och vill att jag och tequila ska komma ner och sova hos dom. så vi åkte ner och var ute en timma i parken och sen drack vi lite latte, snackade skit osv. Fasnade även i en svensk film som gick på tvn. Den osynlige tror jag den hette! grymt bra men slutet sög! Vaknade vid halv ett typ och hundarna låg fortfarande och sov! Helt slut var vi alla 4 ahaha !:) Och så planerade vi hur våran fredag ska se ut! Blir nog grymt !


Bild från powermeet i västerås i somras!:) saknar det !:(

Jävla idioter

... Blir så irriterad! Sitter här på jobbet och det kommer in två invandrar grabbar i 25 års åldern. Först säger den ena till mig att han får alltid rabatt av äger och jag ber då han uppge min chefs namn! Men han visste inte vad han heter! Så jag ber om ursäkt och att jag tyvärr inte kan ge dom rabatt eftersom att min chef inte har upplyst mig om det.. Han blir irriterad och slänger upp pengarna och dom går och tränar! tränar i kanske 10 min sen börjar dom två och jiddra med varandra om hur mycket dom tar osv.. Sen börjar den ena som var otrevlig mot mig i kassan och kalla sin vän för fet och att han trycker i sig så mycket onyttigheter och tårta klockan 2 på natten osv! den andra killen är dock inte fet och inte han heller! båda två är tränade lixom, fasten den elaka killen är mycket större! Sen börjar dom och skrika på varandra osv väldigt högt. jag står och håller på med lite papper osv sen så kollar massa andra människor som också tränar här på mig och typ i deras blickar ber dom mig göra någonting så jag ringer sussie, som också jobbar här och jag går och röker och berättar allting för henne! när jag kommer in igen skriker dom ennu mera så jag går fram och säger. Ursäkta, men skulle ni kunna dempa er lite för det finns flera här som tränar. Då sa dom visst och sen sätter jag mig igen! då kommer den elaka killen fram och skriker på mig och försöker läxa om mig genom att säga

Killen Får vi fucking inte diskutera här eller!
Jag : Självklart får ni göra det. Men jag bad bara er att Dempa er
Killen : Men du kan fucking inte säga till oss om att dempa oss.
Jag : Jo för det finns faktist andra folk här som vill träna i lugn och ro. Det är en respekt mot dom andra..
Killen : Vadå respekt.. Om vi är upprörda över en sak, och vi diskuterar det så ska fan inte du komma hit och be oss visa respekt.
Jag : Tyvärr måste jag det för jag har ansvar över stället så jag måste faktist göra det. Så då får ni gå ner och ta det utanför

Så gick killen.. Sen kom han tillbaka och bad mig ta bort honom från allting. just för att inte jag skulle kunna se vem det var!

Efter att dom gått kom det fram en äldre man och sa till mig att det var bra gjort och jag sa exakt bra saker till honom. och att han ville berätta att han backar upp mig och att jag gjorde helt rätt
Söt gubbe :)

Always you and me, Thats is how life should be <3

sista veckan med Min älskling nu! Sista ridturen nu på torsdag eller onsdag! Sen kommer du min älskling upp till himmelen ! 14 år med dig gubben! tur att jag inte ska vara med när allt sker!  <3











-


Ditt fullständiga namn:
Elin Kristina Margareta Larsson
Vart/när föddes du: 910720 - i katrineholm
Ögonfärg: Blåa
Hårfärg: Blond
Längd: 1.70 + typ. 
Din första kärlek: Jimmy
Din nuvarande kärlek: Jimmy
Barndoms "bästis": Först tove & sen sandra

Umgås ni fortfarande: inte tove. har inte träffat henne sen jag var 5 år typ. Sandra ja
Hur gammal va du när du lärde dig gå:  vet inte. tidig var jag.

Vad är ditt största barndoms minne:  angår er inte.
Vart är du uppvuxen: södermanland och sthlm

Vilket dagis gick du på: gick bara på dagis i ett år typ sen började jag hos hos min dagmamma berit :)

Vem var din största förebild som barn: abba och carola
När fick du din första kyss/av vem: Puss av sebbe när vi endast kanske var ett år.
Vad får dig att bli riktigt arg:  när ingen visar respekt

Vad gör du om ett år:  lever livet
Vad gör du på fredag kl. 19.00?:  jobbar
Vilken är din favoritparfym?: samba typ
Vem vill du vara för en dag?:  steve talley

Var vill du åka härnäst?: LA

Vilken sport är roligast att utöva?: ridning

Vilken sport tittar du helst på?: Fotboll
Bästa tv-serien?:  vänner
Sötaste djuret?:  hund
Äckligaste lukten?: bakfyllepruttar blääää

Godaste godiset:  bilar
Glassen då: piggelin
Bästa spriten: senaste tiden har jag blivit vin tjej

Bästa kläderna: myspys

-

" stå på dig, annars gör någon annan det "

Åhhh :'( på fredag älsklig </3



....

Let me talk to these people man. I know you wanna see me fall man. I know you would rather see me lose it all. But i'm a born winner. I was put on this earth, to make a difference homy. The world is my playground. The birds left the cage i'm doing things my way now. Man i'm Willing to die for the cause, That's the difference between me and ya all. To be the best you have to beat the best. i'm undefeated, my style is everlasting.And i'm never back down, you fucking clown! we win, you lose. We live you die. The world is mine!



Tidsfördriv, har skit boooring..

Vad heter du? Elin
När är du född? 20 juli 91
Var är du född? katrineholm
Vad har du gjort idag? Vart med sandra och hundarna i rastgården i huddinge.
Vad gjorde du igår kväll? tatuerade mig och sen myskväll med älsk
Vad vill du helst ha nu? Ett par fler tatueringa!
Har du nytvättat hår? nej
När blev du fotograferad senast? Idag.
Hur många speglar finns det i det rum du är i nu? 2 och sen små speglar
Var är du nu? i mitt rum.
Har du bråkat med någon idag? nix.. Eller blev irriterad på min mor..
När var du i en affär senast? idag
Mötte du någon du kände då? nej
När fick du senast en present? Någon vecka efter min födelsedag.
Av? mormor & mamma
Vad drack du senast? cola.
Umgås du med dina klasskamrater efter skoltid? går inte i skolan..
Goth eller Pop? Typ pop.
Hardcore eller Hiphop? både och. Fast mest Hardcore
Vad vet inte många om dig? det dom inte vet.. ^^
Hur många lampor har du i ditt rum? En resten fungerar inte xD
Vilken färg har du på dina underkläder nu? Gråa
Vad tycker du om Sex & The City? Ett av dom få programen jag diggar!
Längtar du till din nästa födelsedag? Nej är redan 18 så 19 är väll samma sak!
Vilka språk kan du prata? Svenska, lite engelska
Skulle du kunna ha silikonbröst? Hell yeah!
Hur många hål har du i öronen? 8
Vem pratade du med senast? lundgren på msn ^^
Vad pratade ni om? Hur det är på lumpen!
Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa? två + en bricka
Äger du en iPod? nej sålde den..
Skulle du hellre ta bilden än vara med på den? Tar hellre.
Vilken var den senaste filmen du såg? Bratz the movie
Har några av dina vänner barn? Ja ett antal
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa då?Beror på hur mycket jag vann ?
Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält? Extream
Tror du folk pratar bakom ryggen på dig? yes, But keep talking shit about me, you make me more famoust!
Tittade du på tecknat när du var liten? Ja, and i still do
Hur många syskon har du? 4
Äger du några band T-shirts? ja sen jag var yngre
När flög du senast? 2007
Har du en stationär dator eller en laptop? Både och
Vill du just nu ha några tatueringar eller piercings? Gjorde tattoo igår men gärna en till och bröstvårtan! grr
Vad har du med dig in på bion? Coca cola
Vilket personlighetdrag är ett måste hos din partner? Humor!
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Funkar alltid, Men behöver ha någonting att göra hela tiden
Äter du frukost dagligen? nej
Är dina dagar fullbokade & stressiga? Nää
Hamnar du ofta i trubbel för att ha pratat på lektionerna? har inga lektioner
Vilken är din favoritfrukt? mandarin
Vad var det senaste du åt? ngt äckliga äckelpäckel! ^^
Gillar du senap? beror på vilken dag och vilken sort.
Sover du på sida, mage eller rygg? sidan helst höger
Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv? vet inte.
Tycker du om att krama folk? när jag har lusten. undviker svininflusan..
Äger du en digitalkamera? Nej gjorde^^
Vilka böcker, om några, har fått dig att gråta? Pojken som kallades det & i taket lyser stjärnorna <3

-

hejsan! Ville bara uppdatera och säga att jag lever! är hos älskling nu. har kollat på när han och noras och volkan har lirat poker! Har tatuerat mig också! är så sjukt nöjd !:D juste tappade min lur i toan! men efter mycker om och men så fungerar den iallfall ! hah

<3

Sitter på jobbet nu.. Känns ändå jävligt bra för jag är ledig tis-tors sen jobbar jag fredag.. Så jävla tung helg alltså! 5 timmars sömn av 48 det är inte illa! och skött jobbet och shit ! :) ska försöka e mig in på att fixa designen nu eftersom jag har den orken och tiden! :) Juste imorgon ska jag tatuera mig :) Woho !:) känns as nice!

Gryym


Minminmin

Denna underbara vackra sak är på väg hem till mig :) beställde den igår!:D ikväll kanske jag ska göra tatuering :D


Söndag

Godmorgon! Själv har jag ingen god morgon.. Är svin trött.. Sov hos baby inatt men jag gick och la mig flera timmar innan han och dom andra gjorde det eftersom jag är tvungen att jobba! Satt här vid tio precis efter jag hade öpnnat och startat allting så slumrade jag till och blev väckt av en gubben som skrek hallå till mig, blev skit rädd och flög till som fan! hade ju helt glömt bort att jag var på jobbet! jag vet iallfall exakt vad jag ska göra när jag kommer hem! - Sova ! sjukt sliten! har sovit sammanlagt 5 timmar av 48! fyyy. Denna dag kommer vara seg och irriterande

hihih

Emma är stammis på pressbyrån nu.. 18 gången hon springer dit och idag sen kl 11 haha ! så bra!:D

sååja

Trött
Bakfull
Hungrig
Toanödig
Röksugen &
Irriterad på alla planetens varelser!

-



-Vad sa gud när han hade skapat mannen ?
- Bättre kan jag !; )

Torsdag

goddag ! sitter nu på jobbet och äter lunch typ.. Blev en macka från pressbyrån. Känner mig lite bakfull, fast det börjar iofs släppa nu. Drog till chaplins igår med linda! galet kul :) Ska försöka fixa med bloggen nu så det blir rätt :P

Onsdag

hejhej. fyfan vad det är varmt! kom nyss hem från jobbet. Men ska tillbaka dit vid halv nio för att lära mig allt om stängdning! nu har vi skrivit upp vilka dagar och tider jag ska jobbar :D woho!

Igår drog jag och sandra in till staden för att gå på resturang. Gick tll mongolian bar! Gaaalet gott :) Satt där i mer än 2 tmmar sen drog vi till snaps och drack några öl! hur mycsigt som helst :) ska försöka få ut någon ikväll eftersom jag ska jobba tors till mån så är inte ledig på hela helgen! får se hur det går :D

Tisdag :)

hejsan, ja som sagt nu är nya test designen framme. Inte meningen att den ska se ut så. men den får göra det fram tills på torsdag för då jobbar jag igen och då har jag ork att sitta och pilla.. Ngn som vet hur man får headern till mitten ?

Hela morgonen har det vibrerat i min telefon. höll på bli galen! när jag vaknade vid 14.00 stod det på ena messet, hör av dig så fort du ser det här. Sussie. så jag ringde upp henne och min chef hade vart på jobbet idag och pratade med henne om mig eftersom hon är den första som ser allt på morgonen. Hon gav mig beröm för att jag hade städat och fixat och donat  hela gymmet så malek hade sagt att han vill bara ha mig kvar som jobbare och inte dom andra! hahah Sjukt glad jag blev :) så nu har jag bra med jobb framför mig :)

Snart ska jag börja fixa mig. runt 5 ska jag möta upp sandra och sen ska vi in till stan och äta på resturang osv. Fast jag vill kröka idag men inte så lätt med henne eftersom hon är under 18. Skulle villa dra till ancore för det är rock kareoke ikväll !:) Men får se ifall jag får dit ngn annan !:)

-

håller på fixar med desingen nu när jag inte har annat för mig.. Men fattar inte allt direkt så ifall det nya kommer fram är det bara skit lek

Fundering tacksam för svar

sitter och läser veckans nu på gymmet. och såg en bild på Michael jackson.. Som alla vet så är ju han mörk från början! m¨åste bara fråga hur hans barn kunde bli så ljusa.. Deras mamma antar jag är ljus men då borde dom väll blivit mulatter ? får inget klar tecken. ngn som vet ?

Jobbjobb

Hellu :) Allting bra? :) är det med mig iallfall :) har hämtat ut mitt legg, fått beröm av tandläkeren och fått ett jobb :) så nu sitter jag på jobbet och lyssnar på musik.. Jobbar på gymmet i flemingsberg! rätt så chill faktist! Ska jobba mellan 16 - 22 olika dagar. Så ska jobba på torsdag och fredag också sen nästa måndag och nästa fredag än så länge! Ska snacka med min chef sen också vilka fler dagar :) vill ju lixom inte komma hit och sno alla andras dagar :P skyst med cash i slutet av månaden iallfall :) har sålt min moppe i går också! 4000 så har skämt bort mina hundar idag med massa ben :)

Kanske uppdaterar senare, finns inte så mycket att göra förutom att lyssna på musik och sitta vid datorn :)


-

Jag har insett att min senaste kyss: var underbar
Jag lyssnar på: ljudet från tvn
Jag pratar: om helt onödiga saker
Jag tycker om: Att ha sex och festa :)
Jag avskyr när folk: Lägger sig i andras privat liv
Min bästa vän är: framför min tv, i min säng!
Min första vän heter: Towe
Kärlek är: svårt att leva utan
När jag borstar tänderna: beundrar jag mig själv i spegeln
När jag lagar mat: Så blir det sjukt gott
Jag tänder på: Tatueringar
Det sexigaste yrket är: brandmän
Det är charmigt när: killarna snubblar på orden! :D
Jag är rädd för: Mörker
Den värsta känslan är: kissnödig
Den bästa känslan är: När jag dansar
Jag är bäst på: att snacka mig ur saker.
Jag är sämst på: att vänta
Om jag va ett djur skulle jag vara: tiger
Jag kommer alltid att vara: den som tar broes before hoes
Det finaste som finns är: jag
I sommar: ska jag bada
Sist jag grät var: här om natten
Jag kan: om jag vill
Jag kan inte: röra en disktrasa
När jag vill tänka går jag: ut i regnet
När jag bakar så bakar jag: ingenting
Min mobiltelefon är: skev
När jag vaknar på morgonen: kollar jag vlka som har smsa/ringt under natten
Innan jag går och lägger mig: kollar jag på tv
Just nu tänker jag på att: kolla på tv
Bebisar är: små ?
Idag har jag: varit bakfull
Ikväll ska jag: chlla med livet
I morgon kommer jag: hämta ut mitt leg och gå till tandläkaren
Jag vill verkligen: få en rygg massage

Lördag

Keff uppdatering.. men har nte pallat skriva alls! igår var jag med sandra på kvarnbergsplan hos någon kille på fest! träffade sjukt skysta tjejer och killar där, inte ofta! drog hem till sandra sen och hon drog sin klack i en killes huvud och jag höll på skratta ihjäl mig när jag såg allt blod! hahah!Sen iallfall kom jimmy och joel till henne och dom decka dirr så jag satt på ballkongen ett tag och snackade i telefon med rod och gullade med sandras hund och katter! sen ringde emma och ajg drog till tåget vid 6 och tog halv 7 tåget hem! idag vet jag inte vad jag ska hitta på.. SKulle in på prde men får se ifall jag drar på krogen istället !:)


Jag har faktist saknat dig babe! men idag kommer du hem :D

RSS 2.0