Torsdagen den 7 februari

Hejsan, Inatt sov jag skit, ni förstår inte. sov mindre än fyra timmar och har jobbar i 7 timmar nu, är rätt så sliten.
Idag mår jag helt okej förutom att jag är trött & sliten. blev erbjuden jobb idag får 1250 i veckan isånnafall. skit bra betalt fast dåliga tider, har inte tackat ja än., får se vad som händer. senare har jag inte planerat ett smack, får se ifall jag hittar på något roligt. eeller om jag bara ska sova (I  <3 SOVA )  KAnske ska på bio i helgen, skulle vara skönt som omväxling. :) nu har jag inte mkt att skriva kanske hör av mig lite senare. puss&kram

"Ibland är det lättast att vika sig för andras skull."

Onsdagen den 6 februari

Hejsan, idag vaknade jag vid halv tio , försenad till både möte och jobb, puhu.
Idag har jag bara jobbar och slitit jag är duktig jag:)
skulle gått elljusspåret med leila idag men plugga kom ivägen , orkar inte gå ensam så jag struntar i det idag.
senare vet jag inte vad jag ska göra, har ingen j*vla aning, faktist..
nu har jag inte mer att skriva pöss&kram


"After rain comes sunshine"


Tisdagen den 5 februari

Hejsan, idag vaknade jag klocka 12;30. då jag skulle ha slutat i skolan igentligen. gick jag upp och duschade & åt två mackor med smält ost på mums :) sedan satte mig vid datan. som jag fortfarande gör och klockan är  22;33 sitter faktist fortfarande med pyamas på mig. har verkligen inte orkat gjort ett piss idag.
Allting är fortfarande tungt sen din bortgång, och det är snart två veckor sedan. Saknar dig så inåt i helvete mycket.
imorgon ska jag på möte i skolan ,för att dom säger att jag inte klarar av den för jag är så morgon trött, men igentligen, jag går måndagar & tisdagar i skolan, och det ända jag får göra är att läsa, har faktist läst varje skoldag sedan jag började i den nya skolan, och det var i oktboder typ. När mötet är klart ska jag till praktiken, sen efter praktiken ska jag jobba, jag slutar klockan 5.jag ska vara med leila efter jobbet. vi ska gå elljusspåret har vi bestämt. skönt att slippa gå ensam . så boring att bara gå med hunden där, man får inte så mycket till svar när man pratar med dem. Min älskade lilla parra kanske kommer imorgon och hälsar på. i hope saknar henne grymt.
det skulle vara kul att träffas igen efter en så lång tid. mohahah Men nu har jag inge mer att skriva, pöss&kram


" Men jag var smart nog att inse vad det var jag kämpade för "

RSS 2.0