Minnen :)

1,2,3,4.5.
6,7,
8,9,10,

Bild 1, jag och sandra i vintras i lägenheten.
bild 2, jag och sandra vintras i lägenheten.
Bild 3, jimmy sandra och jag hemma hos max.
Bild 4, sandra i örebro när vi tog en tripp ner dit.
bild 5, jag m fler januari 09 tacos kväll..
bild 6, jag och jessica 07
bild 7, en av nyårs pussarna, jag och sandra
bild 8, jag och bea januari 09 saknar dig !
bild 9 jag och sandra hos max januari 09
bild 10 jag och sandra 07


sofijah feat olivia - du kom som en vind
" du kom som en vind, du var som en prins,
du försvann en dag och kommer aldrig att bli min
såren läker med åren det har dom gjort förut
du ska veta att jag saknar en bit och det är du "


Faktist den ända låten hon har gjort bra !


jobbjobbjobb

Hello, igår var jag på jobb interjuv :) gick skit bra jag fick jobbet :) så idag var jag på min första arbetsdag gick super bra! slutade kl 3 idag och jag åkte hem direkt då kom mamma och hämta mig så drog vi till kungens kurva och handlade. köpte en ny jacka skit snygg. börjar kl 8 imorgon så emil från sköndal ska ringa och väcka mig kl 6 för jag måste dra hem i från kl 7 för att sen ta kvart över tåget till centralen och sedan byta till blålinjen mot akalla där jag sen hoppar av vid fridhemsplan:) men nu ska jag upp och sova i mamma säng med valpis! sov gott! Puss o kram !


i love it..

några ärliga ord från mig : för det första tycker jag inte att du ska sitta och påpeka andra folks utseende.  det blir bara pinsamt och patetiskt att du ska sitta och komentera andra och klanka ner på folk som sköter sitt.
och kan du inte någonsin hitta ditt eget folk, ditt eget place och din egna vän. tycker du är så sjukt patetisk och att du ljuger gör dig bara mer hopplös! och jag lovar dig att det kommer svida när sen sanníngen kommer fram förr eller senare kan jag lova!

Människor som är så patetiska som du som ni som dom - att ni inte bara kan lära et av era misstag tycker det är tråkigt att människor som ni inte bara kan växa upp och börja respektera människor och deras känslor. Ni kan nu tro att jag känner mig sårad, mest besviken skulle jag tippa på.. för nu har jag äntligen insett vilka ni är och vilka som står vid min sida. tragist att jag inte la märke till det tidigare, för då lovar jag att jag aldrig skulle ha ställt upp för er.. fuck vad jag älskar mig själv tack vare er för ni gör mig bara säkrare och starkare i mig själv.. tillägnar det till er som tar åt er! kom igen ni är fan tillräckligt gamla nu !
Puss & kram Elin


fredag

hejsan. igår var nog den gaaalnaste kvällen på sjukt länge. först kom min kusin daniel upp och han hade plockat upp tobie på vägen som är amandas kompis. han ser ruskigt bra ut! :) började med att vi drog till bolaget och hanldade bag in da box till mig och liten. vi började kröka lite hos mig sen sprang jag mini och ozzy ner till tåget och mötte upp kango, en killekompis till mini drog hem till mig och jag å mamma hamnade i ett djupt samtal som vi babbla om ett bra tag. sen drog vi vidare hem till tompa där jag dansade hela kvällen med tobie. jag och kango gick senare på kvällen och mötte daniel som kom upp dit så dom chilla medans jag dansa osv. sen drog vi ut och träffa på gangster m fler hängde med dom lite och snacka lite skit sen drog vi hem där vi gick och la oss. imorse när jag vaknade var jag fortfarande dyng så jag tog en bira direkt och chilla på den sen så gick jag mini och tobie upp och chilla framför tvn. sjuk najs vi snackade om allt.. sen drog mini och tibie till tåget och jag gick och la mig och sov. tog en dusch och käka frukost vid 7 typ.

nu har jag och resten kört shotts spelet och väntar på mer bira. vet inte vad som händer får så! pppeeace

pppeace



en bild säger mer än 1000 ord. nu kommer jocke ska hem till honom :)

bilder

hejsan, hm tänkte bara lägga in lite bilder :)



Första bilden är på tequila :) andra bilden är från några helger sen jimmy, sandra och jag. kuul var det. och sista bilden är från nyår jag och sandra, vill bara tillbaka, sjuukt galen nyårsafton :D

såja

hejsan igen. kom precis ut från en dusch. as sköönt! =) åkte ut till stallet med mamma och tog in alla hästar och gav dom midda osv. stukade ju foten för mer än en vecka sen så jag haltar fortfarande. det jag tänkte komma till var att när jag skulle hämta in min häst halkade jag till och gjorde illa mig igen på samma fot eftersom jag inte kan stödja det. sviiin ont höll på börja gråta. blä! så nu får jag gå med skenan igen. skööönt ^^ nu är min kusin här éller inte för tillfället för han är ute med min bror. men han kommer straxt tillbaka, så jag ska umgås med honom. hörs Pppeace

god morgon.

god morgon. Hm sitter här och funderar på ifall jag ska ta mig en sväng med tequila..

igår satt jag här vid datan med mamma och pratade om hundar osv. jag ringde upp min far och snackade lite och skällde lite och så,. började prata duktigt som jag är snackade jag han så jag fick en hund. jag och min lillasyster emma åkte och köpte den. det är en blandning mellan, Pittbull,rottis & boxer. så sjukt söt. och tequila ska det heta:)


Klicka på bilderna så blir dom större..

Idag vet jag inte vad jag ska göra. sandra och D kommer över senare kanske och kollar på hunden,
Daniel min kusin kanske också kommer men han lär ju stanna ett tag.
Jocke förhoppningsvis kommer om jag får bestämma. saknar han ..

Nu upp och byta kläder ut med hunden. försöka äta nått som jag inte gjort nå bra sen förra söndagen. sen in i duschen. :) pppeace

lördag

hejsan, Lördagen var helt sjuk faktist. började med att jag låg här framför datan och segade och kolla på tv. får en samtal från dolt nummer som jag i vanligtvis inte svarar på. men jag gjorde det. det var tomten. hihi. ne jonas vi snackade lite och han ville att jag skulle komma över på fest hemma hos kim mitt ex. jag ba öh okey. skumt.. fick prata med kim också pch han ville med. så jag fixade mig lite snabbt sen ringde kim igen och han mötte mig i porten. kändes as skumt har inte vart hos han sen vi gjorde slut. men men. kom upp och där var det några grabbar, fick lite dricka stod och lyssnade mest på vad dom snackade om. det är inte lätt att komma in i ett "gäng" där alla känner alla och har känt varann i 100 år. oftast hamnar dom i diskutioner om gamla minnen, ligg,  bilar osv. precis som dom gjorde. kul att höra iallfall. hah! kim bad mig hänga med han ut i hallen för han behövde snacka med mig. vi pratade ett bra jävla tag. kändes skönt att få saker och ting på sin plats.. gick in i köket igen och satte mig brevid storkim och snackade med grabbarna lite. storkim blandade en drink som heter orgasm. sjukt god. dricker den jämt på kryssningar. :) iallfall dom drog vidare till olearys och jag hem en snabbis sen ner till rod. var där en stund sen gick vi alla till skolan och mötte upp några till. var där tills kim kom tillbaka. han och jocke gick och snackade hela vägen hem till fredde, utanför så ville jag dra hem så kim drog också. sen behöver ni inte veta mer !

vill ha


vill ha



kollar lite på kläder. blev rätt sugen

gårdagen

god morgon. sitter här och gör absolut ingenting. igår gick jag över till rod , och där var även robert. dom satt och spelad LOST på datan så jag kollade på tv. dom gick och mötte bobby o eftersom jag inte kan gå så bra stannade jag kvar. dom drog till lillie för att bobby skulle köpa en mobil. det gjorde han, typ nyaste nokian . skyst som fan. jagt höll på somna så jag drog hem, stötte på jim,jocke,jimmy,fredde,andre och emil. så vi alla gled över till andre och chilla där. jim,jocke,emil och jimmy drog till älvsjö donken och handla mat till alla, medans satt jag och fredde å porrsurfa på hans lur oh andre satt vid datan. :) grabbarna kom och dom käkade sen så ringde matte och skällde ut mig så jag drog. ringde han för en stund sedan och han kom inte ihåg ett piss. det var kul vi skratta åt det haha! när matte äntligen somnade i luren i natt la jag på då ringde andre och vi snackade lite. sen ringde emma av en skum andledning när jag låg och sov 20 i 4 i morse. blev inte mycket snack för jag sov.. what ever !^^

idag vet jag inte vad jagska hitta på. blir väll hemma och ta det lungt ikväll :) skönt som fan!
Pppeace

Bilder för att jag saaaknar sommaren!

kollade igenom min bilddagbok här om dagen och hittade lite gamla foton, här är några jag gjorde om precis från i somras.
"skulle jag få bestämma skulle det vara sommar idag & föralltid året runt! "



Jag och hillevi " hillus.blogg.se " satt en dag och myste på ett berg och livet var underbart:)
saknar dig sötnos!


Jag och min förredetta emma var en dag och badade. mysigt var det.



Samma sak här. jag och emma i "chillplace"



Jag bara äääääälskar att hoppa studsmatta. Emma var också med denna dag.
nån dag efter vi hade köpt denna :D

lite mer om mig .

har ingenting speciellt för mig. här får ni veta lite mer om mig och idag.

ALLMÄNT...
Namn:
Elin
Piercingar: jaa 3 st
Tatueringar: nej men funderar fortfarande.
Längd: 1,70 +
Skostorlek: 37-38
Hårfärg: brunt me slingor + blondt underhår
Är du kär i någon: nja små förtjust :)
Önskar du att du bodde någon annanstans: miami why not :)
Tänker du på självmord: Nej
Tycker andra att du är attraktiv: säkert
Vilket shampoo använder du: varierar
Vilken parfym använder du: varierar
Vad är du rädd för: nattfjärilar
Gillar du att tvätta: har hänt nån gång och då vare kul. ^^
Gillar du Berg-och-Dalbana: yes :D

SENASTE...
Film du hyrde  Honey
Film du köpte: köper inte,
Låten du lyssnade på: tears dont fall med bullet for my valentine. sjukt bra!
Låten du hade på hjärnan: tears dont fall..
Låten du laddade ner:  vet inte.
Personen du ringde: Sandra
TV program du tittade på: barnprogram ^^
Personen du tänkte på: jocke :)

FAVORIT...
Mat: Tacos
Låt: just nu,takida - handlake village , tears dont fall.
Sak att göra: Ha sex!
Sport: fotboll
Dryck: Coca cola
Kläder: så lite som möjligt
Film: tingeling
Bil: volvo

ANTAL...
Gånger du varit kär: 1
Gånger ditt hjärta brustit: pass
Hjärtan brustit på grund av dej: vet inte
Gånger ditt namn varit med i tidningen: ingen aning
Ärr du har på kroppen: mellan ögonen med fler.

SENASTE...
Bok du läste: nalle puh för syster
Personen du fick mail av: facebook
Personen du fick brev av: socialen
Personen du fick sms av: emil sköndal
Gången hela din familj åt middag tillsammans: ingen aning

ÖVRIGT...
Vad har du gjort idag: vaknat, fixar naglarna, sen ingenting
Var det kul: helt ok
Hur tidigt stiger du upp: 20 över 7 kontigt nog
Gillar du att slåss: ibland
Vad ska du göra ikväll: får se.

Är du seriös: nej
Vad är du allergisk mot: nickel
Var har du ont: foten
Använder du hårspray: inte ofta
Kan du stå på händer: ja
Favorit serie: sex an the city

ÖVRIGT MER...
Salt eller socker: där de passar
Gillar du ketchup: nja är ett måste
Är du glad nu: japp
Var du glad igår: Jaa som fan :$
Känner du någon som jobbar på sjukhus: Ja
Vad dansar du till: musik
Stockholm är: sveriges huvudstad
Göteborg är: känd för liseberg
Kan du sjunga: nix men det stoppar inte mig
Mer värt än guld: sex
Spaghetti eller makaroner: Makaroner
Ett land jag helst vill besöka: L.a
Ska bli skoj: att sova ikväll
Ska inte bli skoj: att dö ?
Sparar till: sparar inte
Väntar på: sommar
Pålägg som gäller: ost
Dagens dryck: saft


Connie Talbot "I Will Always Love You" (Full Version)



så söööt :D

Israel Kamakawiwo'ole ~ Somewhere over the Rainbow



Sjuuukt fin :)

blogg

http://www.anderssonsahlin.se/

Sjuuukt sköön blogg! spana in !

god morgon

Goder morgon.. sitter just nu och pratar med grillen. fick se lillgrill också. så jävla söt :) somnade igår runt halv 9 sjukt skönt :) vaknade innan 8 i morse också. gick upp och mamma fixade mina naglar så nu är dom långa och fina igen :) yees!

idag vet jag inte riktigt vad som händer. sandra lär ju vara med D så det blir väll hemma kväll med familjen och film har vi pratat om. vill inte ut och röja i vilket fall eftersom min fot är inte okej än.. hörs sen Pppeace

20 sanningar om mig

20 sanningar om mig!



1.Jag älskar barnprogram och teknad film.

2. jag är mörkrädd så in i helvete

3.  Min största rädsla är nattfjärilar

4.  Jag har väldigt svårt att umgås med tjejer.

5.  jag tror på övernaturliga saker. samt spöken..

6.  Jag sover med en kudde eller täcke över ansiktet.

7.  Jag är sjukt pratglad

8. jag tror på horoskop

9.en gång skulle jag klättra över ett staket och ramlade och stukade foten

10.  just nu är jag röksugen.

11.  Jag skulle GÖRA vad som helst för 24 timmar med Steve talley

12. jag gör oftast bort mig inför andra människor. men det är inte jag som skäms utan dom

13. 13 är mitt tur nummer :D

14. Mitt fina smeknamn är pippi ..

15.  När det skiter sig , lägger jag till en skum ton väldigt högt..

16.  Jag är nästan aldrig arg

17. Men när jag väl blir arg sitter det i länge..

18.  Jag tänker aldrig ha anelsex !

19. Jag har aldeles för mycke kläder jag inte använder

20.  jag kommer bli känd som världens kåtaste person..


Bilder :)



Lite bilder från februari 08 :)



jag och sandra för inte så länge sedan :)


jag för någon månad sedan !

gårdagen

hejsan. sitter här och har allmänt tråkigt.. vaknade idag runt 10 brevid min vackra jocke :) han städade hamsters lägenhet och sen körde han mig till älvsjö station för han skulle hämta LG från dagis!

Iallfall igår åkte jag ner till sandra i huddinge, där var även tomas, annika och andreas. hon fixde sig klart sen gick vi ut och mötte grillen och hamster. vi drog till olearys och drack lite sen åkte vi till donken i älvsjö för männen skulle äta. jag och sandra fortsatte hinka fullt ut, när vi sedan skulle på toa skulle sandra bära mig hihi,. vi höll bakot och jag stukade min fot igen. haha! drog hem till hamster sen och chilla lite. sen åkte vi till stan . men det blev inget så vi åkte och lämnade av sandra sen åkte vi till hamster och sov. hamster skulle iväg och jobba så grillen körde han. sen kom han tillbaka och sov. sen ja resten står där uppe.

Bilder från igår.. sandra tyckte vi är så söta så hon ville fota:) gulligt


från kryssen till idag

hallå, just nu sitter jag och snackar med hamster från kryssningen, galet rolig kille :)
Kryssningen då, helt sjukt rolig, grannpojkarna i hytten bevid blev mina fina dans partners ett tag. hänge runt med dom i böjan av kryssningen, ringde mamma efter ett tag och frågade var hon höll hus, han sa att hon hade en överraskning till mig ihytten så jag drog med mig en av killarna ner, där nere låg aven en kille i sängen och sov med namn hamster, sen var det christoffer och nån till. helt från ingenstans kliver det ut en kille ur våran toa och det var mr grill :) blev så sjukt glad att jag fick tårar i ögonen :'D har letat efter honom i 7 månader.. han har försökt fått tag på mig med men det har inte gått nå vidare, efter det drog jag med grille och hamster till deras hytt och lämnade av honom sen drog jag och grillen vidare och partade, träffade på en kille som var tillsammans med en ande ? haha . efter det minns jag inte så mycket. dagen efter vaknade jag i min säng med grillen :) vi delade på en öl och sen gick han och jag duschade och fixade mig. gick och käkade frukost och sen kom grilln och vi festade vidare, sjöng kareoke med några brudar jag träffade på :) sjukt kul sen hade vi smirre race men jag pallade inte. efter det komjag inte ihåg nånting, kom av båten och skulle med grillen och hamster hem. när jag skulle hoppa över ett staket ramlade jag och stuka foten, (ingenting jag minns) åkte med hem till hamster där vi festade vidare, somnade innan 11 den kvällen. grille gick upp 20 över 4 på morgonen och åkte till jobbet, hamster låg kvar en timma sen han iväg också, när jag vaknade vid 9 hade jag så ont i foten så jag trodde jag skulle dö. det var helt blå och svullen. tog mig 10 minuter att komma upp ur sängen och en halvtimma till toan, mamma ringde och sen kom hon och hämtade mig med kryckor, åkte hem och försökte äta men hade en sån pain att jag inte kunde äta så gick och la mig i mamma säng och sov ett par timmar tills grillen ringde och väkte mig. mamma kom hem igen och körde mig till akuten för vi trodde den var bruten. visade sig bara att den var sjukt stukad. tur det. har inge mer att skriva nu. puss

kryssen !



kryssningen med mamma sussie och linda, träffade på stefan sahlin och dom hade smirre race haha! grillen vann varje gång. lyssna på kommentaren grillen lägger till om mig ! " jag har lärt mig av henne, sug och svälj " haha jag står i bakgrunden hihi :D

RSS 2.0