huddinge

Hejhej, kom precis hem från huddinge följde med andrijana ner för hon skulle hämta ut medicin på apoteket eftersom hon opererat bort halsmandlarna! vi drog vidare till donken jag köpte bara en stor cola haha det var en snubbe som stod framför oss i kön han hade bonge och han stod och gned sig mot kanten fyfan vad jag höll på dö fick nästan skratt attak! hihi! när jag kom hem satt viktor, emil, andre , kim och krille och snackade på uteplatsen så jag la mig på studsmattan och toterade actionman! ;) sadist kallar kim mig (?) haha men nu ska jag upp och hålla dom sällskap PUSSAS!

Gårdagen

Hejhej, idag mår jag faktist bra och är glad, (: grillen kom igår och hämtade upp mig och emma vi drog mot arlanda typ 2 mil utanför hem till grillen. satt och festade lite och snackade massa skit och lyssnade på musik. skit trevligt var det! är jätte tacksam för det grillen gjort för mig på kryssen, kunde ha råkat väldigt illa ut där, iaf grille skjusade hem oss runt 11 men jag hoppade av i huddinge för kim ville att jag skulle sova hos honom! vi kom hem till kim och satt på golvet och snackade och lyssnade på musik sedan la vi oss i sängen, men varken jag eller kim kunde sova och så började han skrämma upp mig med att en hand kommer upp på insidan av sängen och självklart där ligger jag! gosch höll på bli galen så jag hotade han med att jag skulle pierca han med en kniv när han låg och sov :'D somnade runt halv 7 och vi skulle upp vid nio igentligen för han skulle till sitt jobb och hälsa på ! men nu ska jag in i duschen för emma kommer straxt PUSSAS!

ÅÅÅH:D

SÅ MÅNGA MINNEN :'D



herregud

ÅHH VAD PATETISKT! VILKEN DROG?


Fronda!

ÅÅH vilka minnen !! :'D



beställning på g

funtar på att köpa dom här :D


horoskop onsdag

Kräftan 22/6-22/7

Månen ger dig en skönt sensuell onsdag. Vill du skämma bort dig själv lite så satsa på lyx och glitter.


bästa

Helt klart den härligaste låten och video :D


godmorgon

godmorgon! kom hem för en lite stund sedan har sovit hemma hos emma inatt, trevlans! pratade precis med polisen angående det som hänt på båten, så nu har jag sagt det jag kommer ihåg och det har ems också gjort,
 Gårdagen var kuul som fan, satt hemma hos mig fram till runt 7 då gick vi hem till jimmy för han skulle ha fest! vi kom dit, så var yubin,robert,jimmy, & jocke där, trevligt vi lyssnade på sjukt bra musik och snackade massa skit, sedan drog vi ut för att möta jim. men där blev det inga barn gjorda så jag och ems drog hem till mig där låg emil och josse på studsmattan så vi satt och chillade där en stund tills kim ringde emil och frågade om han ville med och burna så fick kim också höra att jag var där så han & pata kom och hämtade mig och emma medans emil och josse tog hennes moppe dit, fan vad han körde kuul var det (: drog vidare hem till kim och kollade på amarican pie beta hous, ÅÅh dör för dwight stifler, Så sjuuukt snygg! ;) kim skjusade hem oss vid 12 då drog jag och emma ner till jimmy igen och festade och körde öl spelet sjukt trevligt, när klockan närmade sig halv 5 drog jag och emma hem till henne och slaggade! men jimmy och dom tjatade om att vi skulle komma tillbaka för det vart tråkigt, som sagt



Festen dog när vi drog ;)


ems





vissa väljer att kalla det dom älskar mest i hela världen för bästavän, jag väljer att kalla det

EMMA LANDIN


god morgon

god morgon, just nu sitter jag här och tar det lugnt och lyssnar på musik! vaknade vid 1 när mamma kom ner och skulle betala räkningen på internet. är fortfarande jävligt trött men skönt har jag sovit som fan! fick reda på lite saker så jag tycker synd om älskling! Fan stackare! hm idag har jag ingen aning vad jag ska hitta på! får se vad som dyker upp! ska väll träffa emma och kim säkert! men nu ska jag gå upp! PUSSAS


horoskop tisdag

Kräftan 22/6-22/7

Du får en mysig kväll som avslutar en medioker, ganska händelselös tisdag. Rätt bra dag för sport.


god natt

God kväll! kom precis hem från emma, gick ut och mötte chrille och tog en cigg och snackade lite! det där jävla rådjuret förföljer mig! har träffat på den flera gånger vet inte om det är samma men det kan ju vara det! första gången sprang den efter mig och jagade mig och emma! dom andra gångerna har jag bara stött på den sen nu när jag var ute med chrille gick den lite emot mig sen gick den in i skogen! fan! läskigt det där du.. fan är lite små avis på chrille han drar till tunisien på onsdag eftermiddag, skulle faktist vara lite skönt att komma till värmen! drog vidare hem till emma efter promenixen och lg och tog det lugnt i deras säng och snackade en massa strunt, härligt härligt (: sen är jag lite små avis på hillevi också din åsna :'D du får inte retas så där! är skit trött ska fan duna nu, hare bra. Farväl!
Saknar dig faktist!


Flicka sökes ;D

hejsan! skulle vilja lägga in några fina ord för min kära vän chrille som jag tycker behöver hitta en kärleksfull & trogen flicka! christian heter denna söta karl han är 18 men fyller 19 i år! han tycker om att kolla på film och har väldigt rolig humor! han är lång och vältränad efter både gym & ishockey. han tycker också om att resa och träffa nytt folk! han är en världigt posetiv ung man med mycket charm ! han älskar både hemma kvällar och hålligång !

Finns du kära flicka därute 17+ du ska helst vara brunett men det finns ju hårfärg som sagt! och du ska tycka om härligt pratstunder men ändå väldigt mycket mys! för det tycker jag att han förtjänar! Hör av er till mig!



horoskop måndag

Kräftan 22/6-22/7

Måndagen blir en mycket stillsam, kanske rentav andlig historia. Just nu fokuserar du helt på ditt inre.


god dag

hejsan, kim ringde mig ett antal gånger igår och frågade ifall jag ville sova hos honom, och det ville jag såklart! så han och pata plockade upp mig runt 02.00 efter dom var i nynäshamn och lämnat av en "jätte" cool bil enligt kim, kommer inte på vad fan det var för ngn ! pata skjusade hem oss till kim för kim fick inte köra pgd av att han hade drukigt! haha han kunde knappt stå rakt och sen kryckor på det ! lyckat ,. kommer upp till han och vi sitter och snackade ett par timmar och han försökte typ supa ner mig men drack 2 klunkar endast av min öl. haha ! vi gick och la oss runt 4 halv 5 men somnade inte förns halv 6 för det var så jävla varmt i rummet både jag och kim flöt nästan runt i sängen ! HAhaha Asg! ne inte direkt så. iallfall vaknade vid 9 av att min låtsas pappa ringde till kim och började snacka sedan så somnade vi om och då ringde det ännu fler folk hade lust att kasta hans mobil i väggen! vi gick upp till slut och satte oss och snackade sedan kom pata och hämtade oss och skjusade oss till mig , har suttit ute i solen hela dagen och nu gav jag upp när dom åkte! fick låna ett 3 kort till mobilen av kim och har stoppat in den i min gammla mobil det var lite kul har massa foton från 2005 där haha då kan vi snacka om att jag var snorunge! hörs! farväl!


suck

suck!





faktist

" Det var verkligen inte värt någonting, men fyfan vad kul vi hade! "
emalojs


tönt

godmorgon! visst är det fint väder men jag lär ju inte vara glad på ett par dagar! och att inte nämna kryssen nej fyfan !
det är inte ens nämnbart! hur fan lyckas jag med allt? varför är jag jämt utsatt? åh sitter just nu hos pappa åkte ner hit igår orkar inte längre vara där uppe i stockholm! just nu är du det ända som är värt att stanna i sthlm

jag saknar dig!


ointerssant!

hej igen! just nu sitter jag och lyssnar på musik, ovh väntar på att emma och hennes mor ska komma över så vi kan gå till bussen! har packat klart allting nu och så! måste ha med mig ennu mera kläder än förra gången eftersom jag ska till pappa direkt efter! jobbigt att släpa på allt fan! men men life is a bitch sometimes! men nu ska jag ut och möta hillevi innan jag åker . :) hadet farväl!

jag och hillus


kryss ikväll

godmorgon, idag drar jag på kryssning med Mamma emma, och emmas mamma :) hoppas det blir sjuukt kul som sist innan ja du vet hillevi ;) .. kom precis ut från duschen har suttit där inne nästan en timma ? haha det var så skönt! ska upp och träffa kim innan vi åker för vi lär ju inte ses på ett par dagar ska ner till min far imorgon efter kryssen och ska stanna där ett par dagar! juste ska köpa min efterlängtade perfym ikväll också men det är helt ointressant, men nu ska jag börja fixa mig, ha det Farväl!

ps tror det är rätt perfym på bilden (?)


horoskop fredag

Kräftan 22/6-22/7

Med lite ansträngning från din sida kan fredagen bli riktigt romantisk. Men mest handlar det nog om nöjen.


Onödigt

ord är makt attityd är stil


 


första doppet i år!

Tjena ! Kom precis hem , jag och emma tog moppen till chillplace för vi skulle sola , det gjorde vi och vi badade med! första doppet i år och det var skit skönt:) emma var som en riktig badanka! hon var i vattnet hela tiden typ och jag låg som en daggmask på berget och solade ;D hah ! nu vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på jag ska in i duschen iallfall och sen ska jag träffa kimis :) ha de farväl!


godmorgon

God morgon! idag är det soligt och jag är fett glad över det(: kom nyss hem från emma sov faktist där inatt! drömde den där jävla mardrömmen inatt igen :(. igår gick jag med hillevi och emma till huddinge väldigt trevligt vi träffade viktor som jag inte träffat på jätte många år det var faktist rätt kul! idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på? ska antagligen leka med emma :D kanske skulle hjälpa henke med flytten men vi lär ju se vad som händer! juste var ju och grillade igår med kim, emma hängde med också ! det var as trevligt (: och gott. men nu ska jag och emma ut och sola ! farväl!

En bild som påminner om västerås!

hoppning

tjena! kom precis hem från stallet mamma frågade mig i morse ifall jag ville rida och det ville jag ju självklart! det blev hoppning fan vad kul det var fast inte i början manne bara vägrade hela tiden men senar så gick det kanon och jag är skit stolt över både mig och manne! kim ringde för en stund sedan och frågade om jag ville med och grilla ikväll och det vill jag ju så jag tackade ja direkt för det låter kul! är helt slut nu ska in i duschen straxt och sedan börja fixa mig :)

bild på mig och älskling <3

Godmorgon

Godmorgon (: idag vaknade jag kvart över 11 av att min gamla mobil som är avstängd spelade upp alarm (?) trodde jag skulle kissa ner mig fyfan vad rädd jag var! Jag har drömt en mardröm inatt om den där filmen vi såg igår One missed call! och så spelar min gamla mobil upp alarmet ne usch det var hemskt! hm idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på kim sa igår att vi skulle ses idag så vi får se ifall vi träffas men det tror jag! annars går jag en promenad tänker inte sitta vid datan hela dagen idag igen! nej ut och gör lite nytta! är mycket piggare idag så ska plocka upp lite på rummet igen.. men nu ska jag äta frukost! Farväl(:


god natt

tjena, kom precis hem har vart ute med chrille i nästan 2 timmar och gått runt och snackat massa skit! kul var det så charmig och rolig kille det där :) men nu ska jag sova! god natt bjuder på en bild på älskling bara för att jag saknar honom !


miss u guys!


jag saknar faktist oss! oförglömliga minnen mina vänner!
Gotland 2006


HAHAHA!



HAHAHAHAA !JAG VAR JU BARA TVUNGEN!

sex and the city!

hejsan igen idag har jag umgåts med hillevi och emma, eftersom det började ös regna så gick vi och hyrde två skräck filmen one missed call och stay alive först satte vi på one missed call men halva filmen funkade inte! och sedan satte vi på stay alive eller försökte men den funkade inte överhuvudtaget. så vi gick tillbaka med dom och jag fick pengarna tillbaka! rätt ska vara rätt!! snart ska jag skicka ut dårarna i det dåliga vädret och jag ska kolla på sex and the city som går ikväll :) <3 ajuste imorgon kommer robin och carro upp och hälsar på (: det ska bli skit kul, ser verkligen fram emot det ! kanske hör av mig senare, farväl!


ointressant

Hejhej har inte kommit in i duschen än duschade igår så jag struntar i det nu och tar det ikväll istället . jag är fortfarande as seg sen i lördags! snackade precis med emma och frågade ifall hon ville ses sen och det ville hon! Skönt: det var länge sedan vi va och det börjar kännas tomt utan henne! så det ska bli trevligt att vara med henne! vi åker ju på kryssning på fredag och det hoppas jag blir skit kul och inte som förra gången med hillevi xD men vi hade kul iallfall right babe? men nu ska jag börja fixa mig farväl :)

emalojs

beställning på gång

just det! har fundderat på att beställa den här jackan som jag kan ha i höst och vinter!
här är lite kläder jag tänkt beställa nu nån dag!

älskling

<3

en månad idag <3


Utkast: godmorgon ! ...

godmorgon ! så jävla skönt vaknade klockan 1 idag (: överlycklig ! ska snart hoppa in i duschen och äta lite fruckos! får se vad som händer idag kanske träffa hillevi och emma en stund sen eller ngt! idag har jag och kim vart tillsammans i en månad tiden går fort, så jag hoppas jag hinner träffa honom en stund

horoskop för söndag

Kräftan 22/6-22/7

Söndagen blir underhållande och trevlig. Är du på resa dyker det också upp en riktigt lärorik upplevelse.


god kväll

god kväll! kom nyss in har suttit ute hela dagen och lyssnat på radion läst tidningar spelat kubb osv otroligt skönt att bara vila och ta det lugnt, har ätit tårta och varma mackor och drukit gott. har vart med kim i stortsätt hela dagen och det känns himmla skönt! sån härlig kille det där. känns också otroligt skönt nu efter att vi pratat ut om saker och ting så vi har löst det! kan fan inte glömma igår var så otroligt kul glada miner hela kvällen otroligt soft folk det där: så det måte vi göra om..eller vad säger ni som var med? just det imorgon har jag och kim vart tillsammans i en månad redan fan vad tiden springer iväg . fan börjar ju skolan om en månad "/ och ett stort grattis till farfar som fylle år imorgon .:) men nu ska jag sätta på en film och sedan duna god natt :)god natt!

Gårdagen

kvällen blev perfekt!
började med att vi brudar
jag emma amanda och hillevi
var hos mig sedan skjusade
krille ner oss till kvarbergsplan
 där vi skulle festa! vi drog hem
till johan och började, hälsade på
 alla och min idol var där söder :)
ruskigt roligt vi förade lite och sedan
gick emma och hillevi och mötte upp leila
sedan kom dom tillbaka men vi drog direkt
ill kim mötte upp miciz och tommie så drog allihopa upp till kim
vi fortsatte och festade och lyssnade på sjukt bra musik
sedan vid 21:30 drog vi till johan igen där det ramlade in massa glada och fulla folk en efter en
klockan 00:00 började alla sjunga för mig som jag hatar det är så ruskigt pinsamt
när alla kollar på en xD fast dom sjöng 3 gånger för alla hade olika tider på sina mobiler. haha
fick en födelsedags kram av söder och blev typ as glad xD sånt är livet right?
festade gärnet hela natten och vid halv 3 så drog jag och kim oss tillbaka så vi drog hem!
när vi kom in till han låg stor kim i sängen och kollade på tv han hade gett upp! hahaha
kim kastade ut han direkt och vi låg och myste en stund sedan deckade vi!
när vi vaknade imorse var båda typ packade orkade inte röra mig eller ngt men det var bara upp och städa!
Sjuukt roligt kväll boys and girls taaack så mycket ! :D


bilderna finns på elinlarson.bilddagboken.se

horoskop för lördagen

Kräftan 22/6-22/7

Det handlar mycket om vänskap, nostalgi och gamla minnen. Det är också en bra dag för nöjen och dans.


Pics

Bilder från igår finns på Elinlarson.bilddagboken.se

god morgon!

hejsan, vaknade halv 11 som vanligt! gick upp och satte mig vid datan en stund sen käkade jag frukost , kom tillbaka hit och nu sitter jag här ! det är ikväll festen är hoppas verkligen att den blir lyckad! minsta lilla och ag drar orkar inte att nån fjortisjävel förstör min fest, man kan väll säga så ? det är jag som fixat den;D + att det gör jag ju för jag fyller år imorgon och firar mig idag :)rapparen söder och the A ska komma och spela live och sen festa med oss, fan vad kul :) men nu måste jag in i duschen har så sjukt mycket saker att göra idag! farväl!

kvällen

god kväll! har precis kommit hem från att lämna hillevi vid bussen! buss jäveln var fan 20 minuter försenad så hon tog en annan ist! ruskigt kul kväll idag först gick jag och mötte hillus och vi gick ner till ett berg vid ip oc satt och lyssnade på musik och drack cider sedan kom bobby ner och vi tog det lungt en stund sedan bärde det iväg upp till mig, kim och stor kim kom förbi och vi spelade kubb, först vann killarna sedan vann vi tack vare min lillasyster som tog ner alla;D efter våran vinst satte vi oss och snackde om gud vet vad allt ;) men nu ska jag duna,god natt och farväl!

Spana in Elinlarson.bilddagboken.se


hej

tjena, kom precis hem från systemet, har handlat lite cider som jag ska ha imorgon eftersom jag fyller år på söndag och vi ska fira mig imorgon:D var ju och kollade på jeans, och jag hittade faktist ett par svarta sen en vit kofta och ett skärp! nu ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på än. robin skulle igentligen komma upp och hälsa på idag men får se ifall han dyker upp! han bor i eskilstuna så det är inte så jätte långt ! men men får se ifall han nu dyker upp ! farväl!

Utkast: hej igen! ...

hej igen! nu har jag fixat mina naglar , skit snyggt vart det :) ska snart träffa hillevi vi hon ska hänga med mig och köpa jeans tills imorgon, + att alla mina är trasiga så jag hoppas fan att jag hittar några snygga annars dör jag !! men nu ska jag fixa mig farväl!


ps spana i min bilddagbok! Elinlarson.bilddagboken.se

Horoskop för fredagen

Kräftan 22/6-22/7

Fredagen blir överraskande på många sätt. Bland annat avslöjar du något som du hade tänkt tiga om.


Godmorgon!

hejhej vaknade precis och satte mig här! jag förstår inte vad fan det är för problem på min familj ?? dom väcker mej klockan halv 11 varenda jävla dag! nu är jag så jävla sliten för att jag inte har fått sovit ordentligt på 3 veckor! jävla idioter fan vad lack jag blir!!! tur att jag blir glad varje gång jag tänker på dig :$! igår var ju jag hos hillevi och lekte riktigt trevligt! sen åkte jag hem och gick direkt upp till kim och vi kollade på saw som gick på tv, vilken vidrig film höll han i handen under hela filmen! tihi, träffade på viktor på vägen hem från kim igår, fan det var ju nästan 2 månader sedan jag såg han sist! han har haft fullt upp med att resa hela sommaren, vilen lyx! jag vill också resa! men nu ska jag duscha farväl!


tjena

Nus ak jag fixa mig sedan ska jag till hillevi och leka, och ikväll ska jag kolla på skräck med älskling farväl!

så rätt!

Jag är den jag är,jag tänker inte ändra på mig just för att ni tycker det. Jag känner mig säker genom att vara iskall, jag låter aldrig någon komma för nära på så sätt skyddar jag mig från att bli sviken och sårad. Så klaga inte på att jag är kall, jag är det pga mina anledningar.Och jag är ínte ond eller kaxig, det kallas ärlig. Acceptera eller dra så enkelt är det.

<3


I'm trying real hard not to shake. I'm biting my tongue,
But I'm feeling alive and with every breathe that I take,
I feel like I've won. You're my key to survival.


<3

hej igen!

var nyss ute och snackade med kim! och ja sa till han att igentligen är det jag som är det sociala och pratglada men varje gång jag träffar han så blir jag tyst och blyg? jag kan själv inte svara på den frågan varför jag gör så! men vi snackade ialflal ut det lite granna, och nu får vi se vad som händer efter! hoppas det funkar nu! vill verkligen att det ska vara du och jag!

Nu är det dax

nu ska jag möta kim berättra sen vad som hänt. önska mig lycka till farväl!

Hillus<3

Tack gumman för att du ställer upp och ger mig goda råd! är verkligen tacksam för att du orkar lägga ner tid på det! vi har inte umgåts så mycket men det känns verkligen helt rätt! hoppas verkligen att det kan fortsätta så här för jag känner redan nu att det kommer bli svårt att släppa taget! du är verkligen en tjej som alla borde ha! nu har jag två stckna och är evigt tacksam för både du och emma ställer upp när alla bara strular sig! :) <3

tjatja!

Idag vaknade jag vid halv 11 på grund av att mina små syskon hade fått nått ryck och skrek som stuckna grisar!
Satte mig vid datan en stund sedan åkte jag och mamma ner till huddinge c och handlade naglar och jag fick en tidig födelsedags present, fick en digital kamera! :) jag och överlycklig:D den är rosa också som allt annat :) Rosa tönt (a)
jag har faktist städat mitt rum idag woow!! duktig flicka!
Ska snart ut och snacka med kim lite dålig luft mellan oss men jag hoppas det löser sig, vill verkligen inte att det tar slut! är riktigt kär i han ! men vi får se hur det går ! Ska träffa min lilla hillebuba sen ! får se vad vi ska hitta på för skoj! vi ska iallfall hem till hennes far och leka lite! :) fyller ju år på söndag så ska ha lite party på lördag med några vänner. det var meningen att vi skulle ha "sex party" alltså klä ut oss i sexuniformer men det sket sig ju för alla vägrade klä ut sig! verkligen tråkigt jag som hade planerat alltig, men jag tackar sandra jätte mycket för att hon ställer upp! så om det blir som planerat så ska vi sitta på ett berg i gröndal och grilla och förfesta sedan gå in till deras lägenhet och fortsätta! verkligen perfekt att jag fick kameran nu då så jag kan ta massa foton! :) nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra i väntan på att kim ska komma! får väll fortsätta sitta här och lyssna på musik, ! farväl!

RSS 2.0